Stiluri de dans

Arthur Murray Bucuresti

Dans de societate, muzica si istorie

Un dansator bun poate dansa cu oricine, oricând, pe orice cântec, motiv pentru care credem în dezvoltarea dansatorilor completi. Din fericire, avem un sistem grozav de predare interconectată care face ca învățarea dansului să fie în mai multe stiluri Fun, Quick, and Easy ®.

Cu atat de multe dansuri din care poti alege, exista un stil de dans pentru oricine! Descopera dansurile de mai jos pentru a afla mai multe despre stilurile pe care le predam si ce face ca fiecare dans sa fie unic!

Cuplu tânăr dansând

Latin Club

Latin Comp

Dans de societate

Swing

Country Western

Exista vreun dans care te intereseaza si pe care nu il vezi mai sus? Cel mai probabil noi il predam! Contacteaza-ne astazi si discuta cu unul dintre specialistii nostri in dans.

Incepatori

La ce sa te astepti de la prima ta lectie de dans

Dupa ce vei raspunde la cateva intrebari despre obiectivele, aspiratiile si stilul pe care doresti sa-l ai, vei fi ghidat prin cateva elemente de baza de catre unul dintre specialistii nostri.

Vei incepe sa inveti sa dansezi inca de la prima lectie si vei pleca cu un plan de actiune pentru urmatoarele sesiuni de dans.

La Arthur Murray, am dezvoltat o metoda sigura pentru a te ajuta sa inveti sa dansezi in cel mai scurt timp posibil si sa iti atingi obiectivele propuse.

Incepe sa dansezi chiar de astazi!

Trimite-ne informațiile tale și te vom ajuta să începi.

Campurile marcate cu sunt obligatorii

Te rog scrieti numele.

Vă rugăm să introduceți o adresă de email validă.

Va rugam sa introduceti un numar de telefon valid.

Arthur Murray Citat

The hardest step you'll ever learn is the first one through our door.

— Kathryn Murray