Lectii de Salsa Bucuresti

Arthur Murray Bucuresti

Lectii de Salsa Bucuresti

Descopera ritmurile energice de Salsa!

Salsa este unul dintre cele mai populare dansuri, si cuprinde mai multe stiluri precum: LA, Casino sau Cumbia

Salsa “LA Style”

Cel mai popular stil dansat atat in Europa cat si in SUA, "Stilul LA" este cunoscut ca fiind stilul care se danseaza pe linie, cu multe schimburi de locuri intre parteneri. Cu pasii sai simpli si tempo-ul sau rapid, Salsa este un dans minunat pentru invatarea piruetelor si schimbarilor rapide de prize.

Salsa este must know-ul dansurilor latino!

Cuplu dansând salsa împreună în Bucuresti, România

Lectii de Bachata!

Avand un tempo mai lent si un caracter senzual, acest dans latino cucereste cluburile de noapte. Excelent pentru invatarea ritmului, bachata este caracterizat de miscari de rotatie, de miscari de sold care scot in evidenta liniile sexy ale corpului.. Fiind cel mai romantic dintre toate dansurile latino, bachata este des intalnit in cluburile de salsa, nunti si croaziere.

Lectii de Merengue

Merengue este cel mai usor dans latino de invatat. Ritmul sau constant de mars face ca invatarea de noi pasi sau practicarea miscarii soldurilor o joaca de copii! Puteti dansa Merengue cu ORICINE, indiferent de nivelul de abilitate sau experienta.

Incepatori

La ce sa te astepti de la prima ta lectie de dans

Dupa ce vei raspunde la cateva intrebari despre obiectivele, aspiratiile si stilul pe care doresti sa-l ai, vei fi ghidat prin cateva elemente de baza de catre unul dintre specialistii nostri.

Vei incepe sa inveti sa dansezi inca de la prima lectie si vei pleca cu un plan de actiune pentru urmatoarele sesiuni de dans.

La Arthur Murray, am dezvoltat o metoda sigura pentru a te ajuta sa inveti sa dansezi in cel mai scurt timp posibil si sa iti atingi obiectivele propuse.

Incepe sa dansezi chiar de astazi!

Trimite-ne informațiile tale și te vom ajuta să începi.

Campurile marcate cu sunt obligatorii

Te rog scrieti numele.

Vă rugăm să introduceți o adresă de email validă.

Va rugam sa introduceti un numar de telefon valid.

Cauti muzica de Salsa?