Dans de societate in Bucuresti

Arthur Murray Bucuresti

Invata sa dansezi

Nu mai rata nici o alta oportunitate de a dansa! Indiferent daca iti doresti doar sa te descurci pe ringul de dans sau sa te remarci in multime, invatarea dansului nu a fost niciodata mai usoara

Majoritatea cursantilor nostri nu au mai luat niciodata lectii de dans. Folosind metoda noastra de predare, echipa noastra de instructori certificati te va ajuta sa ajungi pe ringul de dans intr-un timp foarte scurt. Vei dansa chiar de la prima lectie!

Walk In, Dance Out ®

Cuplu de seniori fericit dansând în București, RO

Lectii de dans in Bucuresti

Cauti lectii de dans in Bucuresti? Ai ajuns unde trebuie! Studioul nostru este situat in zona de Nord a Bucurestiului, nu departe de Parcul Herastrau si Cartierul Francez si Promenada Mall.

Arthur Murray Bucuresti este de mai bine de 10 ani un punct de referinta in comunitatea dansului, si asteptam cu nerabdare sa invatam Bucurestiul sa danseze pentru inca multi ani de acum inainte.

Fie ca iti doresti sa inveti Vals, Tango, West Coast Swing, sau poate Salsa, Bachata sau Tango Argentinian, noi predam peste 30 de stiluri de dans din care poti alege.

Incepe chiar de astazi lectiile de dans de societate in Bucuresti si vezi ce poate face dansul pentru tine!

Incepatori

La ce sa te astepti de la prima ta lectie de dans

Dupa ce vei raspunde la cateva intrebari despre obiectivele, aspiratiile si stilul pe care doresti sa-l ai, vei fi ghidat prin cateva elemente de baza de catre unul dintre specialistii nostri.

Vei incepe sa inveti sa dansezi inca de la prima lectie si vei pleca cu un plan de actiune pentru urmatoarele sesiuni de dans.

La Arthur Murray, am dezvoltat o metoda sigura pentru a te ajuta sa inveti sa dansezi in cel mai scurt timp posibil si sa iti atingi obiectivele propuse.

Incepe sa dansezi chiar de astazi!

Trimite-ne informațiile tale și te vom ajuta să începi.

Campurile marcate cu sunt obligatorii

Te rog scrieti numele.

Vă rugăm să introduceți o adresă de email validă.

Va rugam sa introduceti un numar de telefon valid.

Studio Info

Program

Luni - Vineri: 1pm - 9pm

Ce spun clienții noștri...

Fii la curent cu noi pe Instagram

Arthur Murray Bucuresti Profile Picture

arthurmurraybucharest

Calendar

Calendarul clasei de grup Arthur Murray Bucuresti Calendarul clasei de grup Arthur Murray Bucuresti Calendarul clasei de grup Arthur Murray Bucuresti Calendarul clasei de grup Arthur Murray Bucuresti

*Calendarul orelor de grup numai pentru studenții actuali