Lectii de dans pentru cupluri

Reinterpreteaza serile romantice

Lectii de dans pentru cupluri in Bucuresti

Nu mai rata nici o alta oportunitate de a dansa! Indiferent daca iti doresti doar sa te descurci pe ringul de dans sau sa te remarci in multime, invatarea dansului nu a fost niciodata mai usoara.

Majoritatea cursantilor nostri nu au mai luat niciodata lectii de dans. Folosind metoda noastra de predare, echipa noastra de instructori certificati te va ajuta sa ajungi pe ringul de dans intr-un timp foarte scurt. Vei dansa chiar de la prima lectie!

Walk In, Dance Out ®

Couple Dancing together

Seri romantice in doi!

Cuplurile care danseaza impreuna raman impreuna. Indiferent daca sunteti in cautarea unei noi pasiuni sau a unei seri distractive in doi, dansand impreuna puteti transforma momentele obisnuite in amintiri speciale. Redescoperiti-va unul pe celalalt intr-un mod inedit si invatati o abilitate pe care o veti aprecia multi ani de acum inainte.

Incepatori

La ce sa te astepti de la prima ta lectie de dans

Dupa ce vei raspunde la cateva intrebari despre obiectivele, aspiratiile si stilul pe care doresti sa-l ai, vei fi ghidat prin cateva elemente de baza de catre unul dintre specialistii nostri.

Vei incepe sa inveti sa dansezi inca de la prima lectie si vei pleca cu un plan de actiune pentru urmatoarele sesiuni de dans.

La Arthur Murray, am dezvoltat o metoda sigura pentru a te ajuta sa inveti sa dansezi in cel mai scurt timp posibil si sa iti atingi obiectivele propuse.

Incepe sa dansezi chiar de astazi!

Trimite-ne informațiile tale și te vom ajuta să începi.

Campurile marcate cu sunt obligatorii

Te rog scrieti numele.

Vă rugăm să introduceți o adresă de email validă.

Va rugam sa introduceti un numar de telefon valid.

Arthur Murray Citat

The hardest step you'll ever learn is the first one through our door.

— Kathryn Murray