Carduri Cadou

Arthur Murray Bucuresti

Ofera persoanei dragi bucuria dansului!

Se spune ca cele mai reusite cadouri sunt cele care indeplinesc o dorinta sau dezvolta anumite pasiuni, iar atunci cand oferi intocmai ceea ce ti-ar placea sa primesti la randul tau este imposibil sa nu fie un dar apreciat. In cazul acesta propunerea noastra este un cadou ce impune distractie, destindere, energie si implicare, mai pe scurt: cursuri de dans in studioul Arthur Murray. Cea mai buna parte este faptul ca il poti oferi oricui pentru ca, asa cum bine stim, varsta nu este un criteriu in ceea ce priveste dansul! Cu atat mai mult, daca persoana careia ii vei oferi un voucher pentru cursuri de dans este intotdeauna sufletul petrecerii si da tonul distractiei, atunci cu atat mai mult ii vei implini dorinta de exprimare prin dans si de perfectionare a unei pasiuni! In plus, impresioneaza mult mai mult decat clasicele flori sau felicitarea cu urari si este foarte probabil sa fii cel care contribuie la descoperirea unei noi pasiuni.

Alege sa faci cadouri memorabile si magice cu scoala de dans Arthur Murray Bucuresti!

Contacteaza-ne pentru alegerea unui card cadou personalizat!

Incepatori

La ce sa te astepti de la prima ta lectie de dans

Dupa ce vei raspunde la cateva intrebari despre obiectivele, aspiratiile si stilul pe care doresti sa-l ai, vei fi ghidat prin cateva elemente de baza de catre unul dintre specialistii nostri.

Vei incepe sa inveti sa dansezi inca de la prima lectie si vei pleca cu un plan de actiune pentru urmatoarele sesiuni de dans.

La Arthur Murray, am dezvoltat o metoda sigura pentru a te ajuta sa inveti sa dansezi in cel mai scurt timp posibil si sa iti atingi obiectivele propuse.

Incepe sa dansezi chiar de astazi!

Trimite-ne informațiile tale și te vom ajuta să începi.

Campurile marcate cu sunt obligatorii

Te rog scrieti numele.

Vă rugăm să introduceți o adresă de email validă.

Va rugam sa introduceti un numar de telefon valid.

Arthur Murray Citat

The hardest step you'll ever learn is the first one through our door.

— Kathryn Murray