Cum predăm

Arthur Murray Bucuresti

Metoda Arthur Murray

Dezvoltata timp de 110 ani, metoda Arthur Murray a ajutat numeroase persoane sa invete sa danseze. Chiar daca ai doua picioare stangi sau nu ai ritm deloc, noi putem cu adevarat sa invatam pe oricine sa danseze. Incearca metoda Arthur Murray formata din lectii private, lectii de grup si sesiuni de practica, si vei fi pe ringul de dans in cel mai scurt timp!

Couple Learning how to dance

Comunitate, fitness, romantism si multe altele...

De ce sa iei lectii de dans de societate? Sa inveti sa dansezi este ca si cum ai deschide o lume intreaga de posibilitati; exista atat de multe beneficii ale dansului! Nu numai ca este excelent pentru sanatatea ta, dar dansul transforma momentele de zi cu zi in amintiri speciale.

Fie ca te pregatesti pentru un eveniment sau pur si simplu vrei sa inveti pentru tine, dansul este o investitie excelenta care va dura multi ani. Sa incepi este usor, pur si simplu te inscrii pentru lectia ta introductiva si experimentezi beneficiile pe pielea ta!

Sistemul Arthur Murray

Incepatori

La ce sa te astepti de la prima ta lectie de dans

Dupa ce vei raspunde la cateva intrebari despre obiectivele, aspiratiile si stilul pe care doresti sa-l ai, vei fi ghidat prin cateva elemente de baza de catre unul dintre specialistii nostri.

Vei incepe sa inveti sa dansezi inca de la prima lectie si vei pleca cu un plan de actiune pentru urmatoarele sesiuni de dans.

La Arthur Murray, am dezvoltat o metoda sigura pentru a te ajuta sa inveti sa dansezi in cel mai scurt timp posibil si sa iti atingi obiectivele propuse.

Incepe sa dansezi chiar de astazi!

Trimite-ne informațiile tale și te vom ajuta să începi.

Campurile marcate cu sunt obligatorii

Te rog scrieti numele.

Vă rugăm să introduceți o adresă de email validă.

Va rugam sa introduceti un numar de telefon valid.

Arthur Murray Citat

The hardest step you'll ever learn is the first one through our door.

— Kathryn Murray