Istoria Arthur Murray

Studiourile de dans Arthur Murray

Istoric

Fiind a doua cea mai veche franciza din SUA, Arthur Murray International, Inc. este cunoscuta drept cea mai mare si prestigioasa companie de dans de societate din lume. Cu peste 280 de studiouri in peste 22 de tari, studiourile Arthur Murray se regasesc in Statele Unite, Canada, America de Sud, Europa, Orientul Mijlociu, Japonia, Africa si Australia.

Astazi, Studiourile de Dans Arthur Murray continua o traditie de mai bine de 100 ani in predarea dansului peste tot in lume!

Arthur Murray 100 Years Seal
Arthur & Kathryn Murray

Studiourile de dans Arthur Murray

Toate Studiourile de Dans Arthur Murray sunt detinute si operate independent de catre persoane care au inceput ca instructori de dans si au avansat pana la nivel de management. Pana cand au ajuns sa detina o franciza, au experimentat fiecare faza a operatiunilor studioului, de la predare si supervizare la marketing si management.

Dezvoltarea si sustinerea profesorilor Arthur Murray a mentinut reteaua de studiouri puternica cu parteneri de franciza dedicati si cu spirit de excelenta.

Studiourile de Dans Arthur Murray au trecut testul timpului si, in aceasta perioada, am descoperit ca putem invata pe oricine sa danseze.

Incepatori

La ce sa te astepti de la prima ta lectie de dans

Dupa ce vei raspunde la cateva intrebari despre obiectivele, aspiratiile si stilul pe care doresti sa-l ai, vei fi ghidat prin cateva elemente de baza de catre unul dintre specialistii nostri.

Vei incepe sa inveti sa dansezi inca de la prima lectie si vei pleca cu un plan de actiune pentru urmatoarele sesiuni de dans.

La Arthur Murray, am dezvoltat o metoda sigura pentru a te ajuta sa inveti sa dansezi in cel mai scurt timp posibil si sa iti atingi obiectivele propuse.

Incepe sa dansezi chiar de astazi!

Trimite-ne informațiile tale și te vom ajuta să începi.

Campurile marcate cu sunt obligatorii

Te rog scrieti numele.

Vă rugăm să introduceți o adresă de email validă.

Va rugam sa introduceti un numar de telefon valid.

Arthur Murray Citat

The hardest step you'll ever learn is the first one through our door.

— Kathryn Murray