• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Testimoniale


In aceasta sectiune gasiti parerile celor care au ales sa danseze pe cele mai celebre coregrafii, a celor care au ales sa marcheze cel mai important eveniment din viata lor cu un dans spectaculos cat si a celor care au ales dansul ca stil de viata alaturi de instructorii scolii de dans Arthur Murray!

Numele meu este Olivia, iar experienta mea si a sotului meu aici la scoala de dans Arthur Murray a fost una de vis. De curand ne-am oficializat iubirea in fata lui Dumnezeu, iar dupa acest moment am avut parte de cea mai frumoasa petrecere alaturi de toti prietenii, colegii si membrii familiilor noastre. Am pregatit totul pana la cel mai mic detaliu, pentru ca ne-am dorit amandoi o nunta ca in povesti. Dar fara piesa de rezistenta a nuntii noastre, dansul mirilor, nu am fi putut afirma pe deplin acest lucru. Coregrafia realizata de instructorul nostru a fost una spectaculoasa si plina de rafinament. Lectiile de dans au fost amuzante si pline de energie iar pe aceasta cale vrem sa-i multumim pentru ca ne-a indeplinit visurile si pentru toata rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada!

Olivia

Experienta mea la scoala de dans Arthur Murray a inceput acum cateva luni in urma cand sotul meu m-a invitat sa marcam prin dans cei 25 de ani de casatorie. Am avut o zi minunata datorita celor care ne-au ghidat pasii pe ritmul melodiei noastre preferate. De atunci am decis sa ne petrecem timpul liber dansand pe ritmuri de vals, stilul nostru de dans preferat, alaturi si cu ajutorul instructorilor acestei scoli care ne-au facut sa simtim cum intinerim la propriu.
Va doresc tuturor sa descoperiti dansul alaturi de acesti instructori minunati!

Andreea

Scoala de dans Arthur Murray ne-a fost recomandata de prietenii nostri, carora le suntem recunoscatori pentru ca ne-au oferit posibilitatea de a dansa si socializa totodata la cea mai renumita scoala de dans din lume, lucru pe care l-am aflat ulterior. Pasiunea pe care o emana instructorii acestei scoli ne-au facut sa ne dorim sa perfectionam stilurile dans preferate si sa descoperim si alte stiluri si coregrafii mai complexe.
Noi am ales sa invatam sa traim sanatos pe ritmuri de dans si va multumim tuturor celor care ne oferiti aceasta sansa!

Iulia si David

Inscrie-te!