• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul de dans Arthur Murray Bucuresti sunt dansurile care ajuta la tonifiere, precum Swing, Samba, Salsa sau Cha-Cha. Pe langa relaxare si imbunatatirea posturii, tonifierea este unul dintre cele mai cautate beneficii ale dansului.

Modul in care dansul isi exercita fortele benefice a fost demonstrat in cadrul evenimentului din 13 august, Dance Brunch cu Arthur Murray, la care au participat reprezentanti media si din blogosfera. Partenerii evenimentului Dance Brunch la studioul Arthur Murray au fost Kenzo si revista Beau Monde.

Arthur Murray Dance Brunch 1 Arthur Murray Dance Brunch 2 Arthur Murray Dance Brunch 3

Sistemul de dans din studioul Arthur Murray este orientat catre multiple beneficii, atat fizice dar si psihice (relaxare, eliminarea stresului, cresterea increderii in sine) si in plan social, unde relatiile cu cei din jur se imbunatatesc semnificativ.

“Combinarea celor 3 tipuri de lectii de dans, lectie privata, lectie de grup si sesiune de party, permite atingerea cu usurinta a tuturor acestor beneficii ale dansului de societate. Vara aceasta am constatat insa ca cei mai multi studenti au avut ca obiectiv tonifierea, spre deosebire de perioadele anterioare, cand eliminarea stresului era principalul obiectiv urmarit” declara Elena Ciungu, Manager la studioul Arthur Murray Bucuresti.

Dansurile alerte precum Samba sau Cha-Cha ajuta atat la tonifierea musculaturii, precum si la pierderea in greutate.

Arthur Murray Dance Brunch 4 Arthur Murray Dance Brunch

Arthur Murray DB Arthur Murray Brunch 2

“Dansul este categoric una dintre cele mai placute forme de miscare. Iar ca orice alta activitate fizica, contribuie activ la arderea caloriilor. Intr-o ora de dans pe stilul Swing se pot arde 450 kcal, iar intr-o ora de Cha-Cha, 360 kcal. Ca o comparatie, o ora de inot ajuta la arderea a 413 kcal, in timp ce o ora de tai–chi, aproximativ 220 kcal. Iar dansul este mult mai putin obositor, timpul trece mult mai placut” adauga Elena Ciungu.

Studioul de dans Arthur Murray este situat pe str. Nicolae Caramfil nr. 87, la et 2 al unei cladiri noi, intr-un spatiu elegant deschis de luni–pana vineri intre orele 13:00 – 22:00 si sambata intre 10:00 -15:00.

Inscrie-te!