• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Te pregătești de nuntă? De ce să apelezi la o școală de dans pentru dansul mirilor?

Dansul mirilor reprezintă o provocare pentru multe cupluri. Tocmai de aceea, indiferent de dansul ales, este important ca viitorii miri să ia câteva lecții de dans. În acest fel vor scăpa de emoții, vor avea o coregrafie personalizată și vor petrece timp de calitate împreună, în timpul antrenamentelor.

Când trebuie să începi cursurile de dans

De cele mai multe ori, mirii lasă pe ultima sută de metri pregătirile pentru nuntă. Din acest motiv nu au timp suficient pentru a învăța pașii și sunt crispați în momentul dansului. Timpul de antrenament recomandat de instructorii școlii de dans Arthur Murray este de aproximativ două luni. Desigur, acesta poate varia în funcție de complexitatea și dificultatea dansului ales de miri. Dacă îți dorești un dans cu o coregrafie complexă, este recomandat să începi pregătirile cu patru sau chiar cinci luni înainte de nuntă.

Cum alegi dansul mirilor perfect

Dansul mirilor trebuie să placă amândurora. Alege un dans care vi se potrivește sau care are o semnificație aparte pentru voi. Poate fi melodia voastră preferată sau clasicul dans vienez. Sau poate un mix de melodii și dansuri care să capteze atenția tuturor.

Odată ce v-ați decis asupra unui dans este important să mergeți la o școală de dans pentru a vă consulta cu antrenorul personal asupra dansului și coregrafiei. Acesta vă va putea spune și când este necesar să începeți pregătirile.

Vă invităm la o lecție de dans gratuita pentru dansul mirilor!

Distrează-te, nu te îngrijora

Cel mai important sfat pe care cuplurile trebuie să-l urmeze în seara nunții este să se distreze. Mulți uită să facă acest lucru. Sunt crispați și numără pașii de teamă să nu greșească. Nimeni nu va observa aceste detalii! În plus, nu uita că nu ești la un concurs de dans ci la propria nuntă!

 

Postat de: Cici
Inscrie-te!