Sezonul nunților: ce tendințe sunt în materie de dansuri

dansuri de nuntă

A început sezonul nunților! Dacă te pregătești pentru marele eveniment din viața ta, atunci cu siguranță pe lista cu pregătiri pentru nuntă se află și dansul mirilor. De la alegerea melodiei perfecte, până la învățarea pașilor de dans, totul este o adevărată provocare pentru miri.

Pentru a-ți face alegerea mai ușoară în ceea ce privește dansul mirilor, iată care sunt tendințele în materie de dansuri și ce poți alege în funcție de personalitatea ta.

Dansurile alerte, la mare căutare

Tradiționalul vals al mirilor s-a transformat, mai nou, într-un mic show, care antrenează invitații. Acum, cuplurile aleg să înceapă noaptea cu un dans antrenant, orientându-se din ce în ce mai des spre dansuri dinamice și spectaculoase precum salsa, bachata, cha-cha, tango sau chiar rock. Așadar, dacă ești o persoană alertă, mereu în mișcare, unul dintre aceste dansuri este perfect pentru tine.

Coregrafii care spun o poveste

Tot mai multe cupluri aleg ca dansurile de nuntă să spună o poveste. Povestea mirilor. Este un dans care transmite emoții, legătura dintre cei doi miri și greutățile, dar și bucuriile pe care le-au întâlnit în drum, de-a lungul relației. Pentru acest lucru apelează la ajutorul unui antrenor de dans care să le pregătească o coregrafie perfectă și să îi învețe pașii de dans, astfel încât să transmită emoția necesară în jur.

Compilații de muzică și dansuri de nuntă

O altă tendință în materie de dansuri de nuntă o reprezintă compilațiile de muzică și stiluri de dans. Pornind de la dansuri lente precum clasicul vals, dansurile devin din ce în ce mai alerte, spre surprinderea invitaților. Melodiile sunt alese în funcție de gusturile mirilor, iar coregrafia este atent aleasă de instructorii de la școala de dans Arthur Murray, astfel încât dansul să fie unul perfect și memorabil.

dans de nuntă

Vals, pentru cei romantici

Cuplurile romantice aleg în continuare valsul, însă optează pentru dansuri spectaculoase precum valsul pe melodia “Dunărea Albastră” de Johann Strauss. Un dans complicat, unde de cele mai multe ori sunt invitați să se alăture și dansatori profesioniști sau domnișoarele și cavalerii de onoare, care iau în prealabil parte la cursuri de dans alături de miri.

Postat de: Cici
Inscrie-te!