• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Programe de dans


Arthur Murray Programul Gold

Program Introductiv, de baza

Programul de bază construieste fundatia dansului si este esential in formarea fiecarui dansator. Prin el se invata cele mai importante miscari pe care intenționați să le folosiți imediat, la un nivel de bază. Accentul este pus pe trei elemente importante ale dansului: (1) pozitia piciorului; (2) ritmul și timing-ul (3) abilitatea de a conduce sau de a urma partenerul/a, cu o varietate de pasi suficient de antrenanti pentru a păstra experiența de învățare interesanta.

Arthur Murray Programul Gold

Programul Bronz Asociat

Acest tip de program va ajuta să dobânditi o mișcare libera pe ringul de dans în timp ce va extindeti si perfectionati tehnica și varietatea miscarilor. Dansatorii de Bronz Asociat, încep să descopere din ce in ce mai mult caracteristicile si frumusetea dansului. Acest program dezvolta pasiunea pentru dans si te face sa devii din ce in ce mai sigur pe tine si pe miscarile tale de pe ringul de dans!

Arthur Murray Programul Gold

Programul Bronz Complet

Acest program este cel mai complet program de dans predat de studiourile Arthur Murray. El a fost proiectat pentru a dezvolta timing-ul si tehnicile in toate dansurile de societate selectate de tine. Cu ajutorul acestui program vei arata si te vei simti comfortabil pe ringul de dans, iti vei consolida abilitatea de a conduce sau de a urma, indiferent cat de experimentat sau nu va fi partenerul sau partenera ta. Odata ce ai ajuns la acest nivel, poti fi sigur ca vei putea dansa pe orice gen de muzica! Dansatorii acestui program capata toata increderea de care oricine are nevoie pe ringul de dans pentru ca ei au atins acel punct in care dansul se confunda cu distractia. Odata ajuns la acest nivel, nu vei putea uita niciodata tehnicile dobandite si elementele invatate in fiecare dans!

Arthur Murray Programul Gold

Programul Silver

Prin programul Silver, dansul capata un standard ridicat de rafinament. Miscarile elaborate se transforma in miscari naturale, cuplurile par ca plutesc pe ringul de dans. Tehnica, echilibrul si controlul, capata un inteles cu totul nou. Acesta este inceputul unui stil de dans mult mai profesionist!

Arthur Murray Programul Gold

Programul Gold

Acest program se adreseaza dansatorilor pasionati de spectacole si competitii, la cel mai inalt nivel. Miscarile complicate pe care programul Gold le contine, pot fi utilizate doar daca ambii parteneri sunt experimentati. Coregrafia, stilul si tehnica sunt doar cateva din calitatile necesare pe care dansatorii trebuie sa le aiba. Desi acest program implica foarte multa munca si devotement, vei constata cu placere ca roadele muncii tale sunt recunoscute, devenind un dansator remarcabil!


Inscrie-te!