• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Poți învăța să dansezi la orice vârstă?

Desigur! Oricine poate învăța să danseze, la orice vârstă. Cursurile de dans nu sunt destinate doar profesioniștilor și persoanelor tinere, ci oricărei persoane care-și dorește să învețe câțiva pași de dans și să facă mișcare într-un mod plăcut.

Vârsta ideală pentru dans? Nu există!

Dansul este o pasiune potrivită pentru toate vârstele, așadar la cursurile de dans pot participa persoane de orice vârsta. De exemplu, la școala de dans Arthur Murray sunt înscrise persoane cu vârste cuprinse de la 18 ani, până la peste 60 ani.  Așadar, dansul nu ține cont de vârstă. Trebuie doar să-ți placă să dansezi și să faci mișcare. Ideea de bază este să dansezi pentru relaxare, ca să te simți bine, și pentru a petrece timpul într-un mod plăcut. 

Poți învăța orice stil de dans dorești

O altă dilemă a multor persoane este care sunt dansurile potrivite pentru vârsta lor. Nu există un dans potrivit pentru o anumită vârstă. Trebuie doar să alegi ceea ce ți se potrivește ca și personalitate. La Școala de Dans Arthur Murray se predau dansuri de societate, de la vals, tango, fox trot, până la dansuri latino –salsa, cha-cha, rumba, merengue– sau dansuri cu specific American –hustle, jitterbug. Așadar, alege ceea ți se potrivește ție.

Oricine poate învăța să danseze

De cele mai multe ori, multe persoane își pun singure piedici crezând că nu sunt în stare să danseze. Se conving singure că “au două picioare stângi” sau că nu vor reuși niciodată să își coordoneze mișcările, că nu vor învăța niciodată să danseze, însă realitatea este alta.

Oricine poate învăța să danseze. Desigur, unii mai rapid, alții mai lent, însă nu pentru că ai două picioare stângi, ci pentru că fiecare persoana are ritmul ei. Acordă-ți timp și încredere și vei observa că vei învăța rapid pași de dans pe care nu ai fi crezut că ești în stare să-i faci.

Dacă te-ai decis să începi un curs de dans, atunci vino la școala de dans Arthur Murray. Prima lecție de dans este gratuită, tocmai pentru a vedea care este atmosfera și pentru a face primii pași în lumea dansului, indiferent de vârstă.

Postat de: Cici
Inscrie-te!