• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Mituri despre lecțiile de dans

mituri

Ce îți vine în minte când te gândești să iei lecții de dans? Poate te gândești la costumele fanteziste și mișcările complicate, sau la faptul că nu ai un partener? Nu-i așa că îți vine să renunți înainte de a începe? Realitatea este însă alta, nu cea perfectă pe care o vezi la televizor sau la competițiile la care participă dansatori profesioniști. Iată cele mai cunoscute 4 mituri despre lecțiile de dans și realitatea în cazul fiecăruia. 

Lecțiile de dansuri pentru începători sunt mult mai diferite față de ce îți imaginezi. Nu implică costume de dans, pași imposibil de urmat și nici nu trebuie să ai un partener. Trebuie doar să vrei să dansezi! Iată care sunt miturile pe care nu trebuie să le mai crezi dacă vrei să iei lecții de dans.

 Am două picioare stângi

Poate crezi că ești stângace sau că nu știi deloc să dansezi. Există o mulțime de motive pentru care ai putea crede că nu ești pregătită pentru lecțiile de dans. Oricare ar fi acestea trebuie să ții cont că nimeni nu s-a născut învățat. Majoritatea dansatorilor încep practicarea acestui sport la fel ca tine. În plus, instructorii sunt special pregătiți pentru a învăța pe oricine să danseze. Dansul nu necesită îndemânare din prima zi, ci multă practică pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Oamenii vor râde de mine

Fiecare cursant de la Arthur Murray a fost în prealabil pantofii tăi, speriat, emoționat și nesigur la prima lecție de dans. Nimeni nu va râde de tine. Din contră, poți întâlni multe alte persoane la fel de stângace ca tine.

Voi fi pus(ă) în față

Îți faci griji că vei fi pusă să dansezi în fața clasei, unde te vor vedea toți? Nu-ți face griji, nu vei fi pusă să faci asta! La început vei lucra îndeaproape cu instructorul tău. Chiar dacă sunt și alte persoane pe ringul de dans, fiecare se va concentra asupra pașilor pe care trebuie să-i facă și nu asupra celorlalți studenți. Cu siguranță nu vei simți că ești în centrul atenției.

Am nevoie de un partener de dans

Crezi că ai nevoie de un partener de dans pentru a lua lecții? Dacă partenerul de cuplu nu dorește să meargă cu tine sau ești singură, nu trebuie să-ți faci griji. Poți lua lecții de dans solo. Cei mai mulți dintre participanți vin neînsoțiți. Oricum, la început cel mai bine este să înveți pașii de dans singură, pentru a te putea concentra pe mișcările și abilitățile tale, fără a fi distrasă de partener.

Postat de: Cici
Inscrie-te!