• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Idei preconcepute despre cursurile de dans

dans

Știai că multe persoane au idei preconcepute despre cursurile de dans? Cel mai probabil și tu ai cel puțin o astfel de idee. Află care sunt cele mai des întâlnite idei preconcepute despre cursurile de dans și care este adevărul din spatele acestora!

“Am două picioare stângi”

Foarte multe persoane consideră că au “două picioare stângi”, motiv pentru care mulți renunță din star la idea de a dansa. Aceștia mai cred că pentru a dansa trebuie să ai talent. Nimic mai greșit! Pentru a dansa ai nevoie doar de antrenament. Pașii de dans sunt simplu de învățat și de urmat de către oricine. Trebuie doar să-ți acorzi timp și să ai răbdare.

“Nu pot lua lecții de dans, deoarece nu știu să dansez deloc”

Un alt mit pe care multe persoane încă îl cred este că trebuie să știi să dansezi pentru a lua cursuri de dans. Măcar puțin! Ei bine, nu! Nu trebuie să știi niciun pas de dans pentru a lua lecții. De fapt, acesta este și scopul cursurilor de dans! Să te învețe să dansezi.

Studiourile de dans Arthur Murray din întreaga lume predau dansuri pentru amatori, și aplică un sistem unic în lume, care garantează învățarea rapidă a dansului prin îmbinarea celor trei tipuri de lecții: lecție privată, lecție de grup și sesiune party.

“Este imposibil să învăț să dansez”

Multe persoane, deși își doresc să învețe să danseze, consideră că este imposibil să facă acest lucru sau, în cel mai bun caz, că va fi foarte greu să învețe. Realitatea este că poți învăța foarte ușor să dansezi. După doar câteva lecții de dans vei ști deja cei mai importanți pași de dans și vei putea dansa chiar și dansuri mai complexe. Totul este să înveți elementele de bază, apoi totul vine de la sine. Prin învățarea elementelor de bază, se câștigă libertate în dans, putând fi executate cu ușurință mișcări din stiluri de dans variate.

“Nu mai am vârsta potrivită”

Este unul dintre principalele motive pentru care mulți adulți renunță din start la ideea de a învăța să danseze. Adevărul este că vârsta este doar un număr. Poți învăța să dansezi la orice vârstă.

Dacă te-ai decis să începi un curs de dans, atunci vino la școala de dans Arthur Murray. Prima lecție de dans este gratuită, tocmai pentru a vedea care este atmosfera și care sunt beneficiile dansului.

Postat de: Cici
Inscrie-te!