• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Evenimente

Celebrities Night 2016

Evenimentul fiecarei toamne la Arthur Murray imbina stilul, eleganta, celebritatea, cu dansul si coregrafiile spectaculoase. La Celebrities Night, dansam ca in filme, ca in cele mai populare videoclipuri si personificam vedete din toata lumea.

Summer Mock-a-tition

Mock-a-tition este un eveniment marca Arthur Murray, în care dansul se îmbină cu distracția, la superlativ. Asta pentru că Mock-a-tition este un eveniment -competiție, la finalul căruia profesorul de dans din echipa necâștigătoare va fi pus într-o ipostază… legendară! Celebra zicală „What was seen cannot be unseen” se adeverește, o dată cu Sumo Dance-ul pe care îl vor executa profesorii. Ajută-ți profesorul să câștige Summer Mock-a-tition!

Dance-O-Rama 2016 – Venice

Get ready for the ultimate glam dance competition.

Arthur Murray București este franciză a celei mai mari rețele de școli de dans din lume, Arthur Murray, cu o istorie de 103 ani. Datorită apartenenței la rețeaua Arthur Murray, studenții studioului Arthur Murray pot participa la evenimente internaționale spectaculoase la care participă studenții Arthur Murray din întreaga lume.
În vara aceasta, Dance-O-Rama, un astfel de eveniment marcă Arthur Murray, are loc la Veneția și promite o experiență memorabilă!
Detalii disponibile la instructorii Arthur Murray București.

Excellence Award for 2015

And the wineeeer is…Bucharest Studio!
Studioul Arthur Murray București a câștigat premiul de Excelență în cadrul rețelei de școli de dans Arthur Murray din întreaga lume. Suntem mândrii să primim acest premiu pe care îl dedicăm studenților, profesorilor și francizorilor, care au făcut acest vis să devină realitate!
Arthur Murray Bucharest w
Bucharest – Excellence Award for 2015 is all for you! Thank you!

Arthur Murray 2 Years Anniversary Invitational

A trecut ceva timp de când Arthur Murray București este alături de cei care doresc să învețe să danseze după un program de predare inedit și orientat spre beneficiii imediate și bună dispoziție.

Am sarbatorit aniversarea a 2 ani de la deschiderea scolii de dans Arthur Murray în București printr-un eveniment spectaculos și cu multe surprize plăcute!

 

 

Arthur Murray a participat la aniversarea revistei Caminul

Felicia si Gabriel au reprezentat in aceasta seara școala de dans Arthur Murray Bucuresti la aniversarea a 20 ani de la lansarea revistei de design Căminul, intr-un cadru spectaculos, la Palatul Noblesse.
Invitații s-au lasat seduși de mișcări de bolero si energizati de rock-n-roll!

Welcome to Bucharest

Suntem extrem de fericiti sa impartasim cu voi toti bucuria​ ocazionata de vizita pe care urmeaza sa o avem ​in curand.
In perioada 6 – 11 Iulie, studenti si profesori Arthur Murray Ridgewood – USA, vor trece pragul scolii noastre de dans.
Vor fi 6 zile minunate pentru care ne pregatim intens, incat sa ii primim asa cum se cuvine. Le vom face cunostinta cu tot ceea ce insemna Romania si oamenii ei minunati. Ne dorim ca experienta a ceea ce americanii numesc Dracula’s Land, sa fie una de neuitat.

Alunga astenia de primavara in pasi de dans, la Arthur Murray Bucuresti

„La studioul de dans Arthur Murray starile de astenie sunt eliminate prin dansuri energice”

Instructorii scolii de dans Arthur Murray recomanda dansurile de societate ca remediu eficient impotriva stărilor astenice care ne afectează la schimbarile de sezon.

Dansurile energice precum: cha-cha-cha, bachata, salsa, swing sau hustle stimuleaza mintea si corpul si imbunatatesc starea generala de spirit si de sanatate atunci cand o persoana se confrunta cu simptome generate de astenia de primavara.

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul de dans Arthur Murray Bucuresti sunt dansurile care ajuta la tonifiere, precum Swing, Samba, Salsa sau Cha-Cha. Pe langa relaxare si imbunatatirea posturii, tonifierea este unul dintre cele mai cautate beneficii ale dansului.

Modul in care dansul isi exercita fortele benefice a fost demonstrat in cadrul evenimentului din 13 august, Dance Brunch cu Arthur Murray, la care au participat reprezentanti media si din blogosfera. Partenerii evenimentului Dance Brunch la studioul Arthur Murray au fost Kenzo si revista Beau Monde.

Inscrie-te!