• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

De ce ar trebui să începi cu valsul când vrei să înveți să dansezi. 5 motive

Când pășești pentru prima oară în lumea dansului cu siguranță te întrebi cu ce dansuri ar trebui să începi mai întâi. Probabil te atrag dansuri precum Swing sau Bachata, însă acestea sunt destul de complexe pentru un începător. Cel mai bine este să începi cu vals, un dans lent, cu pași simpli, ușor de învățat de oricine. Iată câteva motive pentru care ar trebui să faci aceasta alegere.

Este un dans atemporal

Spre deosebire de alte tendințe în materie de dans, valsul a fost, este și va rămâne în atenția publicului larg. Este ușor de învățat, dar în același timp elegant și sofisticat. Apărut pentru prima oară în anii 1600, valsul a rămas un dans de nelipsit de la petreceri, indiferent de tipul acestora.

Valsul este ușor de învățat

Spre deosebire de alte stiluri de dans, valsul este ușor de învățat. Pașii sunt simpli, iar mișcările lente, fiind astfel un dans perfect pentru a face primii pași în lumea dansului.

Te pregătește pentru alte stiluri de dans

Valsul nu te învață doar cum să te miști, ci și cum să-ți menții echilibrul și să ai o postură adecvată. Pe măsură ce înveți să valsezi vei învăța și care este postura adecvată în dans.

Este un dans pe care îl vei dansa la fiecare ocazie

Valsul este un dans care nu lipsește de la nicio petrecere. Îl vei dansa oriunde: la nunți, botezuri, petreceri și chiar în cluburi. Așadar este esențial să cunoști pașii de dans.

Te ajută să te conectezi cu partenerul

Dacă iei lecții de dans alături de partenerul de cuplu, valsul vă va apropia mai mult și vă va ajuta să vă conectați, creând o legătură mai strânsă între voi.

Dacă ești gata să începi o activitate care te va relaxa, te va binedispune și îți va aduce și ceva util, atunci vino la Școala de Dans Arthur Murray. Locația accesibilă și instructorii te vor cuceri. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, vino și testează o primă lecție gratuită. Te poți înscrie aici: https://arthurmurray.ro/danseaza-cu-noi/

Postat de: Cici
Inscrie-te!