• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Dansurile perfecte pentru începători – cum să pătrunzi în lumea minunată a dansului

Dacă nu ai mai urmat până acum cursuri de dans, poate fi intimidant să începi să dansezi. Cu toate acestea, pentru a învăța mai ușor pașii de dans, trebuie să începi cu cele mai simple dansuri. Astfel, îți vei da seama ca este mult mai ușor și mai distractiv decât te așteptai. Iată care sunt cele mai ușoare dansuri, recomandate începătorilor.

Paso Doble pentru începători

Cu doar doi pași de bază, așa cum spune și numele, poți începe să te miști în pași de dans în stil spaniol. Paso Doble poate fi unul dintre cele mai simple dansuri pe care le vei învăța. Plecând de la acești câțiva pași simpli, vei realiza că mișcarea vine natural și îți va fi mult mai ușor să înveți dansuri din ce în ce mai complexe.

Vals

Adesea considerat coloana vertebrală a multor stiluri de dans, Valsul este un dans romantic și popular, ușor de învățat. Este un dans lent cu doar patru pași de bază. Este elegant, grațios și te ajută să-ți îmbunătățești poziția corporală, ceea ce îți va fi extrem de util în învățarea unor noi stiluri de dans, mai solicitante.

Foxtrot

Foxtrot este un dans versatil, grațios și elegant pe care oricine îl poate învăța cu ușurință. Trebuie să înveți doar câțiva pași de dans simpli. Dansul folosește în special pași de mers și pași laterali, tempo-ul este unul lent, distractiv, făcându-l un dans perfect pentru începători.

Cha-Cha pentru începători

Cha-Cha este un dans pe care oricine-l poate învăța. Cu cinci pași de bază și o mulțime de mișcări de șold, acest dans latin te va face să te îndrăgostești pe loc de dansuri. Este ușor de învățat și poate deveni dansul tău preferat înainte să-ți dai seama de acest lucru.

Învățând pașii de bază ai acestor dansuri, îți va fi foarte ușor să înveți apoi alte dansuri, mai complexe. Totul ți se va părea o joacă de copil și vei deveni un as înainte să-ți dai seama de asta. Iar dacă nu te-am convins că dansul este una dintre cele mai distractive forme de relaxare, vino la noi în studio! Te așteptăm cu o lecție GRATUITĂ.

Detalii aici: https://arthurmurray.ro/danseaza-cu-noi/

Postat de: Cici
Inscrie-te!