4 dansuri pe care trebuie să le ai la nunta ta

dans de nuntă

Nunta este unul dintre evenimentele cele mai importante din viață, iar de la petrecere nu poate lipsi… dansul. De câte ori nu ați fost chiar voi la o nuntă și ați simțit că petrecerea a fost prea statică sau, dimpotrivă, ați dansat atât de mult că v-ați întors desculți acasă? Ei bine, dacă la nunta voastră vreți să fie ca în al doilea caz, iată câteva dansuri care nu ar trebui să lipsească, având, pe lângă altele, și darul de a anima atmosfera. 

Dansul mirilor

Evident, acesta este foarte important. Tot mai multe cupluri îl practică, unii în varianta de dans clasic – vals, tango – sau în variante reinterpretate, mai antrenante – bachata, cha-cha. Tot mai mulți merg însă pe varianta propriei coreografii. Astfel, cu ajutorul instructorilor Arthur Murray puteți avea un dans care nu doar vă reprezintă ca și cuplu, ci vi se potrivește ca și complexitate. Nu trebuie să numărați pașii și să vă stresați că ați pierdut ritmul pentru că totul este conceput pentru a fi în acord cu ceea ce simțiți pe ringul de dans.

Dansul cu prietenii

O variantă apreciată a dansului mirilor, care poate antrena un număr mai mare de invitați, este cea când dansul cuplului este continuat cu o coreografie la care participă prietenii apropiați. Astfel, vei antrena mai mulți invitați și veți deschide apetitul pentru petrecere chiar și celor mai statici invitați.

Dansul cu tata/mama

Dansul mireasă- tată, respectiv mire- mamă este unul dintre cele mai emoționante momente. Indiferent că alegeți un dans lent sau unul antrenant, va fi un moment apreciat de invitați. Puteți merge chiar pe o coreografie specială, personalizată, astfel încât dansul să fie exact ceea ce vă doriți și să exprime cât mai exact relația voastră.

Dansul în linie

Conga sau Macarena sau Meneaito sunt câteva dintre ritmurile care v-au intrat cu siguranță în minte de la petrecerile cele mai nebune. Dansurile în linie îi încurajează chiar și pe cei mai timizi să participe la petrecere și până la urmă acesta este și scopul, nu-i așa?

Voi ce dansuri ați alege pentru petrecerea de nuntă?

Foto: Pixabay.com

Postat de: Cici
Inscrie-te!