Sezonul petrecerilor: 4 dansuri pe care trebuie să le știi

petrecere

Vara este sezonul petrecerilor. Cluburile sunt pline de tineri în căutare de distracție, terasele sunt acaparate de muzică bună, iar pe plaje sunt organizate constant evenimente pentru toată lumea, indiferent de gusturi muzicale și de vârstă. Iată care sunt cele mai populare stiluri de dans pentru petrecere pe care trebuie să le știi și tu!

Swing pentru cei plini de energie

Swing este un stil de dans plin de viață, energic și extrem de distractiv, perfect pentru petrecere, indiferent de locul în care aceasta se desfășoară. Este un dans ușor de stăpânit, cu ajutorul lui se pot experimenta o varietate de pași pe ritmuri rapide, oferindu-ți confort și ușurință în dans.

Acest tip de dans a devenit popular în întreaga lume după ce a cucerit lumea filmului de la Hollywood, apărând în numeroase pelicule. Astăzi este dansat în întreaga lume, atât de amatori cât și de dansatori profesioniști.

Fox Trot pentru începători

Este unul dintre cele mai iubite stiluri de dans ale SUA și, totodată, unul din cele mai populare stiluri pentru petrecere din lume! Acesta oferă o bază fundamentală în deprinderea celorlalte stiluri de dans. Combinațiile ușoare și cursive, oferă o varietate de pași și ușurință în mișcare. În plus, are capacitatea de a dansa pe ritmuri lente, medii sau rapide, fiind ideal pentru începători, dar și pentru avansați.

Hustle pentru nostalgici

Este un stil de dans modern și foarte distractiv, ce a devenit popular odată cu febra disco a anilor ’70. Un dans fresh, incitant și plin de energie, hustle a devenit popular în întreaga lume și este și astăzi unul dintre cele mai apreciate stiluri prezente în cluburi sau la petreceri. Hustle a devenit extrem de popular și datorită faptului că poate fi dansat foarte ușor și fără partener.

Bachata pentru petrecere pe plajă

Probabil unul dintre cele mai cunoscute stiluri de dans, Bachata este un dans latin, ritmat, perfect pentru petrecerileo petrecere pe plajă. Muzica este una romantică, pasională, plină de sentimente, reușind sa redea prin acorduri de chitară, o poveste de dragoste și de suferință.

Dacă vrei să incânți cu mișcările tale, îți place muzica, dansul, dar nu ești sigur pe mișcările tale, câteva ore cu antrenorii de la școala de dans Arthur Murray te vor ajuta să faci furori la orice petrecere ai merge. Nu trebuie decât să încerci și vei vedea cum fiecare oră de curs este de fapt o petrecere, unde domnește voia bună și relaxarea!

Foto: Pexels.com

Postat de: Cici
Inscrie-te!