• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Dansul leaga destine si suflete

Dansul leaga destine si suflete

Dansul leaga destine si suflete – Arthur Murray Bucharest

Suntem in luna februarie, care, asa cum bine stiti, este considerata luna iubirii, avand cele doua sarbatori tematice, Valentine’s Day și Dragobete. Aceasta perioda este una adorata de indragostiti, dar si de antrenorii scolii de dans Arthur Murray, mereu placut surprinsi sa observe evolutia cuplurilor de la o ora la alta, inspirati fiind sa iubeasca si mai mult dansul. 

Stim ca societatea este intr-o continua schimbare si sufocata de cele mai multe ori de stresul unui program incarcat, motiv pentru care multe cupluri au de suferit. Din experienta, putem spune ca dansul aduce extrem de multe beneficii in relatie, fiind o terapie prin miscare.

Care sunt beneficiile dansului in relatia de cuplu?

  • Sunt multe studii care ne demonstreaza cum relationarea armonioasa cu oamenii dragi contribuie la cresterea stimei de sine. Acest lucru se aplica si in cazul indragostilor care, prin coregrafiile realizate, ajung sa se incurajeze si sustina pe tot parcursul cursului, evoluand impreuna in pasi de dans. Astfel, prin reusita coregrafiei ei ajung la o mai mare incredere in propria persoana, dar si in partener/a. 
  • 1,2,3,1,2,3…pasii sunt facuti, dar cum? Comunicand verbal cu partenerul. Dezvoltarea personala si, implicit, a cuplului se ramifica si in zona comunicarii, ceea ce aduce un plus urias in calitatea relatiei si a starii generale de bine.
  • Sincronul miscarilor se suprapune uneori peste cuvinte si intelegem astfel puterea limbajului nonverbal, care reprezinta mai mult de 70% din comunicare. Partenerii invata sa isi citeasca reciproc limbajul trupului, redescoperindu-se si traducandu-si mai clar sentimentele si starile celui drag.
  • Cursurile de dans sunt realizate intr-o atmosfera pozitiva, bazata pe iubire si pe placerea de a invata ceva nou. Toate acestea fac ca fiecare cursant sa simta bucuria timpului petrecut in sala de dans. O persoana fericita este mai toleranta, un alt plus adus relatiei. Partenerii se afla intr-o stare de bine si devin mai ingaduitori unul cu celalalt, descoperind cate lucruri se rezolva de la sine in momentul in care esti dispus si deschis nu doar sa auzi, ci chiar sa asculti.
  • Dansul, ca un hobby nou in cuplu, introduce placut in programul fiecaruia muzica, impreuna cu energia acesteia, avand efecte terapeutice. Partenerii ies din presiunea stresului, relaxandu-se in intimitatea casei lor, exersand pasii de dans.

Dansul leaga destine si suflete

Suntem mandri sa spunem ca prin intermediul scolii de dans se leaga prietenii frumoase. Mai mult de atat, sageata lui Cupidon si-a facut aparitia in studio aducand impreuna suflete care se cautau. Ioana si Iulian sunt un cuplu drag noua. S-au cunoscut in cadrul cursului de dans si isi uneasca destinele, pregatind impreuna celebrul vals de nunta. Astfel de povesti ne demonstreaza benefiiciile dansului, hranindu-ne placerea de a-l preda si de a-l impartasi catre cat mai multi oameni.

Petrecerea “Arthur Murray In Love” este asteptata de cursanti cu entuziasm.

Pe 22 februarie are loc petrecerea, unde cursantii isi aleg melodia romantica preferata, pregatind cu instructorii propriile lor momente artistice. Vom reveni cu detalii si poze, dar va invitam sa ne urmariti si pe paginile noastre de Facebook si de Instagram pentru a fi mai aproape de noi.

Postat de: Cici
Inscrie-te!