Diferența dintre dansatorii de la București și cei din New Jersey

stiluri de dans

Limbajul dansului este universal, însă umele lucruri sunt diferite. Cum ar fi preferințele pentru un stil de dans sau altul. De exemplu, cele mai populare stiluri de dans practicate de studenții școlii de dans Arthur Murray București sunt Salsa, Rumba, Vals și Tango Argentinian. La studiourile de dans din New Jersey (SUA), de exemplu, aproape toți studenții încep cursurile de dans cu Hustle și Swing.

Dansurile de societate –ballroom dances cum sunt numite în SUA –sunt foarte populare peste tot în lume, însă preferințele sunt influențate de diferențele culturale semnificative între pasionații de dans de pe mapamond.  În București, majoritatea încep cu Salsa și Rumba și pe măsură ce avansează, experimentează și alte stiluri de dans

stiluri de dans

Dar dacă stilurile preferate pentru debutul pe ringul de dans sunt diferite, multe lucruri sunt la fel, indiferent despre ce studio Arthur Murray vorbim. De exemplu, dansul a deveni  modalitate de exprimare într-o maniera artistica, indiferent de vârsta biologică. Iar un alt lucru semnificativ este faptul că, la scoala de dans Arthur Murray, accentul predării este pus pe beneficiile dansului.

Îmbunătățirea posturii, tonifierea, reducerea greutății pe de o parte, dar și relaxarea, starea de bine, conexiunea obținută alături de partenerul de cuplu, socializarea și distracția în evenimente sunt apreciate de cei care dansează frecvent și experimentează ansamblul de lecții de dans de la Arthur Murray –lecții private, lecții de grup și sesiuni de petrecere.

Stiluri de dans în luna iubirii

Stilurile de dans romantice precum Rumba (dansul dragostei) sau Tango (dansul pasiunii) sunt ideale pentru cuplurile care caută să petreacă timp împreună și să regăsească bucuria de a se concentra pe partener. Majoritatea cuplurilor care încep să danseze au dificultăți la a renunța la control și a urma regulile lead –follow din dansurile de societate. În timp, acestea dezvoltă capacitatea de a se înțelege din priviri, între parteneri se creează un nivel de intimitate care are rolul de a-i face să coopereze. Astfel comunicarea de cuplu se îmbunătățește considerabil după doar câteva lecții.

Dansul devine astfel un cadou pe care și-l dăruiesc în cuplu, timpul alocat partenerului având o contribuție importantă la sănătatea relației de cuplu. Arthur Murray București propune cuplurilor să-și dăruiască lecții de dans în luna iubirii. Prin gift-card-ul Winter Special, disponibil în această perioadă, puteți dărui 2 lecții private, 4 lecții de grup și lecții de party, cu reducere de 50%.

Postat de: Cici
Inscrie-te!