Dans în doi sau cum să faci pași în sincron și fără muzică

Mulți dintre cei care ar vrea să ajungă la cursurile de dans nu o fac pentru că nu au un partener. În primul rând, ar trebui să știți că la cursurile de dans de la Arthur Murray nu este nevoie să vă faceți rost de un partener. Dansul este partenerul vostru. Totuși, pentru că știm cât de important este să te simți confortabil, iată câteva beneficii ale dansului în cuplu care l-ar putea convinge pe partenerul tău/partenera ta:

Dans în cuplu = sincronizare perfectă 

Potrivirea pașilor nu este deloc simplă, presupune atenție din partea cuplului, însă atunci când acest lucru se întâmplă, este senzațional. Iar sincronizarea aceasta transcende pereții studioului de dans Arthur Murray, pentru că odată obținută sincronizarea este perfectă și la alt nivel. Iar acest lucru se simte imediat în relația de cuplu, după cum ne-au explicat cursanții noștri.

Dans în cuplu = relaxare în doi

De câte ori nu ți-ai dorit să faci ceva cu partenerul/partenera, dar unul vrea fotbal celălalt tenis, unul preferă pictura, celalălalt muzica? Dansul are și o latură artistică, dar și una fizică. O lecție de dans arde multe calorii și, în plus, când dansezi, o faci cu zâmbetul pe buze. Prin urmare, vă relaxați împreună și aveți despre ce vorbi și acasă.

Dans în cuplu = evoluați împreună

Unul dintre cele mai importante beneficii ale dansului, mai ales când înveți să dansezi în cuplu, este că și acasă puteți exersa și vă puteți perfecționa. Pașii învățați la sală pot fi cu ușurință repetați acasă, atunci când ai un partener care a fost atent și la mișcarea aceea dificilă care ție nu-ți iese. Încă. În plus, este atât de distractiv să învățați împreună, nu-i așa?

Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt! Vino la Arthur Murray București și vă oferim o primă lecție demonstrativă gratuit. Sună la 0722 876 876 sau scrie-ne la [email protected] și programează-te la o întâlnire cu relaxarea și cu un nou stil de viață alături de instructorii Arthur Murray.

Postat de: Cici
Inscrie-te!