Ce fel de dans ți se potrivește, în funcție de personalitate

bachata dans vacanta

Dansul este o expresie a emoțiilor, dar și a personalității. Dansezi după cum simți, așa că unele dansuri ți se vor părea mai potrivite ție, mai ușor de învățat, mai ușor de adaptat propriului stil, în timp ce altele vor fi învățate, dar poate nu la fel de ușor. Iată mai jos câteva indicii despre dansul care ți se potrivește:

Romantici și boemi

Cel mai romantic dans latin este fără îndoială Bolero. Acesta combină pași și mișcări specifice Valsului, cu accente de Rumba, ajungând astfel la o explozie de mișcări dramatice, dar senzuale, o expresie a sentimentelor puternice și profunde. Tot pentru romantici, Valsul și, fără îndoială, Tango-ul reprezintă dansuri care îi vor ajuta să-și exprime din plin personalitatea romantică, cu o grație care va capta orice privire.

Introvertiți, dar eleganți

Persoanele care sunt mai rezervate în a-și exprima sentimentele, care și când o fac, o fac cu eleganță, simplitate, evitând exuberanța, preferă mai degrabă dansurile care pun accent pe cursivitatea largă a mișcărilor, dar și rigurozitatea acestora. Aici ne referim la Vasul Vienez, un dans cu siguranță somptuos, elegant prin definiție, specific petrecerilor de clasă.  Quickstep și Foxtrot sunt alte două stiluri de dans care presupun un ritm mai alert, dar aceeași precizie în mișcări.

Exuberanți și liberi

Cei cu o personalitate extrovertită, care își exprimă cu ușurință sentimentele, pe care îi vezi dansând chiar și pe stradă se vor identifica mai ușor cu mișcările de Hustle, Merengue sau Samba. Mișcările ce par libere, create pe loc însoțesc un zâmbet larg, o bucurie a mișcării și a muzicii. Fiecare pas de dans îi duce pe parteneri spre o stare de fericire în stare pură. Sunt stiluri de dans care te fac să te ridici de pe scaun și nu te lasă să te așezi. Chiar și costumele specifice sugerează această exuberanță clară: croieli minimaliste, care lasă loc mișcărilor energice, culori aprinse care exprimă bucurie.

Acestea sunt doar câteva dintre stilurile pe care le poți experimenta la Studioul de dans Arthur Murray din București. Aici te întâlnești cu oameni ca tine, care își doresc să regăsească în pașii de dans bucurie și energie, să se relaxeze după o zi lungă la birou sau care vor să încerce ceva nou.

Vino și tu să testezi bucuria dansului, printr-o primă ședință gratuită. Sună la 0722 876 876 sau scrie-ne la [email protected] și programează-te la o întâlnire cu relaxarea și cu un nou stil de viață alături de instructorii Arthur Murray.

Te asteptam la o lectie gratuita de dans!

Screen Shot 2019-05-08 at 22.44.24

Foto: Adobe Image.

Postat de: Cici
Inscrie-te!