• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Cât timp îți ia să înveți să dansezi?

Știm că între muncă, familie, activități sociale și alte obligații, poate fi greu să găsești timp pentru a te dedica unui nou hobby sau unei pasiuni mai vechi, precum dansul. Vestea bună este că dacă ai doar câteva două-trei ore libere pe săptămână este suficient pentru a te putea bucura de lecțiile de dans și pentru a învăța dansurile de societate pe care ți le dorești. 

Cât timp trebuie să aloci dansului

Este o concepție greșită faptul că pentru a lua lecții de dans trebuie să petreci multe ore în studio-ul de dans, lucrând cu un instructor pentru a ajunge la performanță. Desigur, acest lucru te ajută să înveți mai rapid și să ajungi un dansator bun, însă dacă dansul este doar o pasiune de care vrei să te bucuri în timpul liber, două sau trei lecții de dans pe săptămână sunt suficiente. Este important să știi că o lecție de dans durează doar o oră.

În plus, nivelul la care te afli nu este un impediment. Arthur Murray oferă lecții de dans atât pentru începători cât și pentru avansați. Totul este să acorzi două ore pe săptămână lecțiilor de dans și vei avea acces și la lecții de practice, poți lua parte la diverse evenimente și chiar concursuri.

Sfaturi pentru începători

Mulți studenți noi se simt copleșiți de primele ore de dans, mai ales dacă nu au mai luat niciodată lecții de dans până acum. Nu trebuie însă să te descurajezi. După câteva lecții vei stăpâni elementele de bază și vei dansa din ce în ce mai bine.

Totul este să înveți regulile de bază, să poți o ținută adecvată, care să-ți permită să te miști în voie și să te relaxezi. Restul va veni de la sine.

Amintește-ți, cu cât dansezi mai mult, cu atât vei învăța mai repede și veți deveni încrezători în abilitățile tale. Dar indiferent dacă poți aloca o oră pe săptămână sau peste patru ore, dansului, tot vei ajunge să culegi roadele muncii tale mai devreme sau mai târziu. Trebuie doar să faci primul pas și să te înscrii la cursurile de dans.

Și, dacă nu ai mai luat niciodată lecții de dans până acum și vrei să vezi care este atmosfera și cum decurg clasele, la școala de dans Arthur Murray prima lecție de dans este gratuită.

Postat de: Cici
Inscrie-te!