• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Blog

5 motive pentru a te înscrie la cursuri de dans în această toamnă

Toamna este momentul perfect pentru a descoperi un nou hobby sau pentru a te ocupa de cele vechi pe care le toți amâni de ceva vreme. Dacă dansul se numără printre ele, nu mai amâna și înscrie-te în această toamna la cursuri de dans. Iată cinci motive pentru care trebuie să te înscrii la cursurile de dans în această toamnă.

Vrei să dansezi ca-n filme? Iată ce ai de făcut!

De câte ori nu te-ai uitat la personajele preferate din filme admirându-le pentru dansurile și mișcările suave? De câte ori nu ți-ai imaginat că ești în locul lor și că poți cuceri lumea dansând? Ei bine, chiar poți face asta. Iată de câte lecții de dans ai nevoie pentru a dansa următoarele trei dansuri faimoase din filme!

Combate astenia de toamnă cu ajutorul acestor 7 stiluri de dans

Potrivit studiilor, una din zece persoane se luptă la începutul toamnei cu astenia. Aceasta este caracterizată de o stare generală proastă, dureri de cap, dificultăți de concentrare și oboseală accentuată.

Poți învăța să dansezi la orice vârstă?

Desigur! Oricine poate învăța să danseze, la orice vârstă. Cursurile de dans nu sunt destinate doar profesioniștilor și persoanelor tinere, ci oricărei persoane care-și dorește să învețe câțiva pași de dans și să facă mișcare într-un mod plăcut.

Beneficiile nebănuite ale dansului

Dansul este pentru multe persoane un mod plăcut de a-și petrece timpul liber. Puțini știu însă că dansul are multiple beneficii pentru organism, dar și pentru psihic. Printre cele mai importante beneficii pe care dansul le are se numără pierderea kilogramelor în plus, tonifierea musculaturii și o stare psihică bună. Descoperă mai jos care sunt beneficiile dansului și cum te ajută acestea să ai o viață mai bună.

5 detalii la care cuplurile nu se gândesc când aleg dansul mirilor

Când vine vorba de alegerea dansului mirilor, cuplurile fac de cele mai multe ori o alegere emoțională. Fie aleg o melodie care înseamnă mult pentru ei, fie una pe care mireasa visa de multă vreme să danseze în noaptea nunții.

Dansează pentru a avea o sănătate de fier în această toamnă

Începutul de toamnă vine, pentru multe persoane, cu o stare generală proastă, dureri de cap, dificultăți de concentrare și oboseală accentuată. Acestea sunt manifestări ale asteniei de toamnă, care afectează cel puțin una din zece persoane.

7 reguli de care nu ai auzit niciodată, dar de care să ții cont dacă iei lecții de dans

Vrei să începi cursurile de dans și te întrebi dacă există reguli de care să ții cont? Ei bine, există câteva reguli nescrise pe care este bine să le respecți dacă iei sau urmează să iei lecții de dans. Așadar, înainte de a începe cursurile de dans asigură-te că vei consulta manualul regulilor nescrise de mai jos:

5 dintre cele mai populare dansuri latine. Toată lumea le iubește

Dansurile latine sunt cunoscute pentru pașii vii, senzuali și legăturile puternice dintre parteneri. Aceste dansuri incitante, pline de senzualitate care au cucerit rapid o lume întreagă și ale căror ritmuri se aud pretutindeni, sunt ușor de învățat. Nu-i de mirare că toată lumea le iubește și că sunt printre preferatele celor care apelează la școala de dans Arthur Murray pentru a învăța să danseze. Iată care sunt cele mai populare și iubite dansuri latine:

Dansurile perfecte pentru începători – cum să pătrunzi în lumea minunată a dansului

Dacă nu ai mai urmat până acum cursuri de dans, poate fi intimidant să începi să dansezi. Cu toate acestea, pentru a învăța mai ușor pașii de dans, trebuie să începi cu cele mai simple dansuri. Astfel, îți vei da seama ca este mult mai ușor și mai distractiv decât te așteptai. Iată care sunt cele mai ușoare dansuri, recomandate începătorilor.

Cele mai frumoase melodii country western pe care poți dansa

Ești fan al muzicii country și îți dorești să poți dansa precum personajele favorite din filme? Stilul de dans country western este ușor de învățat de oricine și, în plus, este foarte distractiv. Dacă acest stil de dans este potrivit personalității tale, află mai multe despre originile acestuia, dar și care sunt melodiile perfecte pentru a învăța să dansezi.

5 lucruri pe care nu le știai despre dansurile latine

Ești fan al dansurilor latine și îți vine să dansezi ori de câte ori auzi ritmurile romantice și pasionale ale melodiilor? Dar câte lucruri știi în realitate despre dansurile preferate? Iată cinci lucruri mai puțin cunoscute despre cele mai populare stiluri de dans latine!

Mituri despre lecțiile de dans

Ce îți vine în minte când te gândești să iei lecții de dans? Poate te gândești la costumele fanteziste și mișcările complicate, sau la faptul că nu ai un partener? Nu-i așa că îți vine să renunți înainte de a începe? Realitatea este însă alta, nu cea perfectă pe care o vezi la televizor sau la competițiile la care participă dansatori profesioniști. Iată cele mai cunoscute 4 mituri despre lecțiile de dans și realitatea în cazul fiecăruia. 

5 moduri în care îți poți îmbunătăți tehnica în dans

Poate că abia te-ai apucat de dans sau poate ai deja vechime, ești amator sau tinzi să ajungi profesionist. Mereu este loc de îmbunătățire, iar aceste 5 mici trucuri te ajută indiferent de ce relație ai tu cu dansul. 

Știi câte calorii pierzi dansând?

Vrei să arăți perfect în costumul de baie și să faci furori pe plajă? Dieta nu este suficientă pentru a pierde rapid câteva kilograme în plus sau pentru a scăpa de celulită. O modalitate distractivă, relaxantă, dar și eficientă de a te tonifia și chiar de a pierde câteva kilograme este… dansul. 

4 dansuri pentru petrecerile pe plajă  

 

A venit vara, iar odată cu aceasta s-a deschis sezonul petrecerilor pe plajă. Dacă îți dorești să te faci remarcată la petrecerile de pe plajă trebuie să știi care sunt cele mai populare dansuri și ce pași presupun acestea.

Sezonul petrecerilor: 4 dansuri pe care trebuie să le știi

Vara este sezonul petrecerilor. Cluburile sunt pline de tineri în căutare de distracție, terasele sunt acaparate de muzică bună, iar pe plaje sunt organizate constant evenimente pentru toată lumea, indiferent de gusturi muzicale și de vârstă. Iată care sunt cele mai populare stiluri de dans pentru petrecere pe care trebuie să le știi și tu!

Cuba sau Caraibe? Ce dansezi când pleci în vacanță

Te pregătești de vacanță? Dacă ai ales ca destinații Cuba sau Caraibe, atunci cu siguranță ești o persoană pasionată de dans și distracție. Aici au luat naștere unele dintre cele mai populare stiluri de dans precum Salsa, Rumba, Cha-Cha sau Merengue. Iată ce trebuie să știi despre originea acestor dansuri înainte de a pleca în vacanță.

Sezonul nunților: ce tendințe sunt în materie de dansuri

A început sezonul nunților! Dacă te pregătești pentru marele eveniment din viața ta, atunci cu siguranță pe lista cu pregătiri pentru nuntă se află și dansul mirilor. De la alegerea melodiei perfecte, până la învățarea pașilor de dans, totul este o adevărată provocare pentru miri.

5 dansuri de nunta care le vor rămâne în minte tuturor

Când spui dansuri de nuntă mintea zboară la pași eleganți de vals. Sau la pasiunea Tango-ului. Dar dincolo de aceste stiluri clasice, există o mulțime de dansuri de nuntă care ar putea face furori. Mai ales că unele dintre ele pot face trecerea firească și distractivă de la dansul mirilor la umplerea ringului de dans. Pașii sunt simpli, ușor de învățat, eliminând din stresul momentului de altfel considerat extrem de important în desfășurarea nunții. Iată:

Inscrie-te!