• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Alunga astenia de primavara in pasi de dans, la Arthur Murray Bucuresti

„La studioul de dans Arthur Murray starile de astenie sunt eliminate prin dansuri energice”

Instructorii scolii de dans Arthur Murray recomanda dansurile de societate ca remediu eficient impotriva stărilor astenice care ne afectează la schimbarile de sezon.

Dansurile energice precum: cha-cha-cha, bachata, salsa, swing sau hustle stimuleaza mintea si corpul si imbunatatesc starea generala de spirit si de sanatate atunci cand o persoana se confrunta cu simptome generate de astenia de primavara.

_Arthur Murray Anti Astenie_1493 _Arthur Murray Anti Astenie_1521

_Arthur Murray Anti Astenie_1888 _Arthur Murray Anti Astenie_2168

Astenia de primavara ne afecteaza pe toti intr-o masura mai mare sau mai mica, inevitabil. Diferentele bruste de temperatura de la o zi la alta, de la zi la noapte, intensitatea luminii si faptul ca toate se suprapun cu una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului duc la stres, o stare generala proasta, dureri de cap, dificultati de concentrare si oboseala accentuata. Aceste manifestari ale asteniei de primavara sunt combatute cu succes prin dans in studiourile Arthur Murray din toata lumea, datorita sistemului unic de predare si abordarii bazate pe beneficii imediate” declara Cristina Ardelean, Arthur Murray Bucuresti.

Conform studiilor, una din zece persoane se confrunta cu stari de astenie la inceput de primavara. Una dintre modalitatile cu eficienta imediata prin care se pot elimina tulburarile cauzate de astenia de primavara este dansul. Miscarile de dans de societate au efecte pozitive asupra dispozitiei, eliminand anxietatea si starile de apatie specifice primaverii.

Endorfinele eliminate in timpul dansului dau o stare de bine persistenta, reduc stresul si relaxeaza. Cand dansam mintea se elibereaza de gandurile negative si se concentreaza pe buna dispozitie. Zambim mai mult, suntem mai bine dispusi si ne umplem de energie. Iar starile astenice se reduc ca intensitate pana la a disparea complet” –adauga Cristina Ardelean.

Inscrie-te!