• DANSEZI DE LA PRIMA LECTIE

  Franciza cu experienta 104 ani in toata lumea este acum si in Romania

  • Inveti sa dansezi, te distrezi si socializezi cu adulti de succes din corporatii si antreprenori

  • Te bucuri de un sistem unic de predare, aplicat la nivel international in reteaua Arthur Murray

  • Participi la petreceri si evenimente cu dans, alaturi de ceilalti studenti

  • Iti programezi lectiile cand vrei, dupa un program flexibil adaptat persoanelor ocupate

  • Te relaxezi intr-un spatiu elegant, situat intr-o zona premium si accesibila

 

Programeaza-te la o lectie introductiva GRATUITA acum

 • Telefon

  0722 876 876
 • Program

  13:00 - 22:00 (L-V)
  10:00 - 15:00 (S)
 • Locatie

  Strada Nicolae G. Caramfil 87, Etaj 2

 

De ce sa alegi Arthur Murray?

 

1

Dansuri de societate pentru adulti

Tango, rumba, vals, salsa… descopera care este dansul care te defineste si te inspira. Inveti dansuri de societate de la profesori trainuiti international in arta predarii dansului.
2

Amatori care descopera pasiunea pentru dans

Ai ocazia sa socializezi si sa iti dezvolti o pasiune care iti schimba viata. Inca de la prima lectie vei simti energie, buna dispozitie si vei zambi, dansand! Testeaza sistemul Arthur Murray, franciza de scoli de dans cu 104 ani experienta!
3

Program flexibil, spatiu elegant in zona premium si accesibila

Dansezi pana seara tarziu, dupa birou, alaturi de oameni din corporatii si antreprenori de succes. Ai parte de o experienta premium, intr-un spatiu elegant din zona Herastrau.

Testimoniale

Parerile studentilor nostri

 • img
  Scoala de dans Arthur Murray ne-a fost recomandata de prietenii nostri, carora le suntem recunoscatori pentru ca ne-au oferit posibilitatea de a dansa si socializa totodata la cea mai renumita scoala de dans din lume, lucru pe care l-am aflat ulterior. Pasiunea pe care o emana instructorii acestei scoli ne-au facut sa ne dorim sa perfectionam stilurile dans preferate si sa descoperim si alte stiluri si coregrafii mai complexe. Noi am ales sa invatam sa traim sanatos pe ritmuri de dans si va multumim tuturor celor care ne oferiti aceasta sansa!
  Iulia si David
 • img

  Experienta mea la scoala de dans Arthur Murray a inceput acum cateva luni in urma cand sotul meu m-a invitat sa marcam prin dans cei 25 de ani de casatorie. Am avut o zi minunata datorita celor care ne-au ghidat pasii pe ritmul melodiei noastre preferate. De atunci am decis sa ne petrecem timpul liber dansand pe ritmuri de vals, stilul nostru de dans preferat, alaturi si cu ajutorul instructorilor acestei scoli care ne-au facut sa simtim cum intinerim la propriu. Va doresc tuturor sa descoperiti dansul alaturi de acesti instructori minunati!

  Andreea

Vezi fotografii din cadrul ultimelor evenimente