• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

7 reguli de care nu ai auzit niciodată, dar de care să ții cont dacă iei lecții de dans

Vrei să începi cursurile de dans și te întrebi dacă există reguli de care să ții cont? Ei bine, există câteva reguli nescrise pe care este bine să le respecți dacă iei sau urmează să iei lecții de dans. Așadar, înainte de a începe cursurile de dans asigură-te că vei consulta manualul regulilor nescrise de mai jos:

  1. Dansează în sensul acelor de ceasornic. Dansatorii profesioniști, dar și cei începători dansează întotdeauna în sensul acelor de ceasornic. Ai grijă să te deplasezi în același sens pentru a nu-i încurca pe ceilalți cursanți.
  2. Uită-te întotdeauna la stânga. Când dansezi și vrei să o iei la dreapta, privește spre stânga. Când vrei să o iei spre stânga, privește tot în stânga.
  3. Mergi doar înainte. Când ești pe ringul de dans nu o lua niciodată înapoi. Mergi doar înainte. În caz contrar îi vei deranja pe ceilalți dansatori, dar și pe partenerul de dans.
  4. Alege încălțămintea potrivită. Dansul în picioarele goale nu este permis. De asemenea, când urmează să iei lecții de dans trebuie să fii atent la încălțămintea aleasă. Bărbații trebuie să poarte pantofi, în timp ce femeile trebuie să poarte pantofi sau sandale cu toc nu foarte înalt, care să fie comode și să le permită să se miște în voie.
  5. Invitațiile la dans trebuie respectate. Este nepoliticos să refuzi o invitație la dans. Și, contrar credinței populare, invitațiile la dans pot fi făcute atât de bărbați, cât și de femei.
  6. Fii un gentleman. După ce inviți o doamnă sau domnișoară la dans, fii un gentleman și condu-o înapoi, unde era înainte de dans.
  7. Fii curtenitor. După dans, mulțumește-i partenerului și aplaudă-i pe ceilalți dansatori.

Dacă te-ai decis să începi un nou curs, atunci vino la Arthur Murray, Prima lecție e gratuită, tocmai pentru a vedea care e atmosfera. Te poți înscrie aici: http://arthurmurray.ro/danseaza-cu-noi/

Postat de: Cici
Inscrie-te!