5 stiluri de dans pentru îndrăgostiți

stiluri de dans

Dansul reprezintă nu numai un mod bun de socializare, ci și o metodă perfectă de a întări relația cu persoana iubită. Este un mod plăcut de apropiere, cunoaștere, dar și de creștere a pasiunii în viața de cuplu. Iată care sunt cele cinci stiluri de dans care, potrivit prestigioasei școli de dans Arthur Murray, ajută cuplurile să se apropie și să aibă mai multă încredere în parteneri.

Tango Argentinian

Tangoul Argentinian este un dans pasional, perfect pentru cuplurile de îndrăgostiți. Cu o istorie bogată, izvorâtă din viața și muzica din Buenos Aires în anii 1880, Tangoul Argentinian era dansat pe străzi și în cafenele întunecoase, pentru a putea spune povestea relațiilor de dragoste.

Tangoul Argentinian este unul dintre acele stiluri de dans care necesită o poziție îmbrățișată. Dansatorii sunt apropiați mai mult la nivelul pieptului decât al soldurilor, ceea ce uneori poate să ducă la un contact complet între parteneri, dansând ‘obraz lângă obraz’. Tangoul Argentinian este un dans plin de emoție și senzualitate, care face cuplurile să devină mai apropiate și să se redescopere.

stiluri de dans

Vals vienez

Valsul vienez este cel mai vechi dintre stilurile de dans, dar și cel mai romantic. Nu este de mirare că mulți miri aleg Valsul Vienez pentru cel mai important dans din noaptea nuntii. Valsul Vienez reprezintă o adevărată provocare pentru toți dansatorii începători, însă odată ce ajungi să stăpânești tehnica în mișcări vei arăta fermecător pe ritmul de dans!

Bachata

Bachata este unul dintre acele stiluri de dans latin care își are originile în mediul rural din Republica Dominicană. Ca orice dans latin, Bachata este un dans plin de senzualitate. Acesta presupune mișcări accentuate ale soldului, dar senzuale în același timp. Muzica este una romantică, pasională, fiind perfectă pentru cuplurile de îndrăgostiți care vor să-și întărească relația și să devină mai apropiați.

Rumba

Rumba este un dans al dragostei, al romantismului și al pasiunii. Acest dans de societate  face parte din acele stiluri de dans elegante, care atrag privirilor. În același timp le conferă dansatorilor încredere și precizie în mișcări, ceea ce duce la o mai multă încredere în ei înșiși, dar și în persoana iubită, deoarece fiecare pas reușit este de fapt o reușită a echipei.

Bolero

Bolero este un dans care are rădăcini afro-cubaneze. Cu toate acestea este un dans grațios, antrenant și amuzant. Mișcările senzuale, în tandem și sincronizarea îi fac pe parteneri să se completeze și să devină mai apropiați.

Postat de: Cici
Inscrie-te!