• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

5 motive pentru a te înscrie la cursuri de dans în această toamnă

Toamna este momentul perfect pentru a descoperi un nou hobby sau pentru a te ocupa de cele vechi pe care le toți amâni de ceva vreme. Dacă dansul se numără printre ele, nu mai amâna și înscrie-te în această toamna la cursuri de dans. Iată cinci motive pentru care trebuie să te înscrii la cursurile de dans în această toamnă.

1. Dansând învingi astenia de toamnă

Mai mult ca oricând, toamna este momentul perfect pentru a face mișcare, pentru a avea energie și pentru a nu lăsa astenia să te cuprindă. Dansul este cea mai bună și eficientă formă de mișcare care luptă cu astenia de toamnă, fiind o modalitate excelentă de a te elibera de stres, dar și pentru a te relaxa.

2. Scapi de kilogramele în plus cu cursuri de dans

Toamna este sezonul în care începem să ne pregătim corpul pentru sărbătorile de iarnă când trebuie să arătăm perfect în rochiile pentru petreceri. Și ce poate fi mai frumos decât să slăbești în pași de dans?

Într-o oră de dans de societate se pot arde între 192 kcal, în cazul dansurilor line, precum Tango sau Fox Trot, și până 450 kcal, pentru dansuri ritmate precum East Coast Swing. Ca o comparație, într-o oră de alergare se ard aproximativ 420 kcal. Deci în mod categoric dansul este un mod foarte eficient de a pierde greutate, în timp ce te distrezi.

3. Vei avea un tonus de invidiat

Dansând, nu doar că îți îmbunătățești starea de spirit și scapi de kilogramele în plus, dar îți tonifici și musculatura. Prin dans îți exersezi fiecare grupă musculară, astfel încât, după doar câteva cursuri de dans vei avea un tonus mai bun.

4. Vei cunoaște oameni noi

Când te înscrii la cursurile de dans vei cunoaște oameni noi și vei lega noi prietenii. Iar dacă ești singur, cine știe, poate chiar ai norocul să întâlnești persoana potrivită pe ringul de dans!

5. Vei face impresie la petreceri

Au rămas mai puțin de trei luni până la venirea sărbătorilor de iarnă, sezonul petrecerilor. Luând de pe acum lecții de dans vei reuși să faci o bună impresie la petreceri, dominând ringul de dans și vei fi invidiat de toți invitații.

Dacă te-ai decis să începi un curs de dans, atunci vino la școala de dans Arthur Murray. Prima lecție de dans este gratuită, tocmai pentru a vedea care este atmosfera și care sunt beneficiile dansului.

Postat de: Cici
Inscrie-te!