• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

5 dintre cele mai populare dansuri latine. Toată lumea le iubește

Dansurile latine sunt cunoscute pentru pașii vii, senzuali și legăturile puternice dintre parteneri. Aceste dansuri incitante, pline de senzualitate care au cucerit rapid o lume întreagă și ale căror ritmuri se aud pretutindeni, sunt ușor de învățat. Nu-i de mirare că toată lumea le iubește și că sunt printre preferatele celor care apelează la școala de dans Arthur Murray pentru a învăța să danseze. Iată care sunt cele mai populare și iubite dansuri latine:

Cha-Cha

Folosind pașii Chasse (pașii tripli) și pași de rock, dansul Cha-Cha este o combinație între rumba și mambo. Flerul cubanez este important în acest dans, așadar dacă dorești să încerci un nou stil de dans Cha-Cha ar putea fi un început distractiv. Ca și Salsa, Cha-Cha este un dans ideal pentru începători, deoarece pașii nu sunt greoi, iar melodiile antrenante îl fac ușor de dansat de către oricine.

dansuri latine

Salsa

O listă de dansuri latine nu ar fi completă fără salsa, unul dintre cele mai populare dansuri din lume. Deși este un dans impresionant pentru multe persoane, salsa este de fapt un dans de bază, ușor de învățat, ceea ce îl face excelent pentru începători.

Mamba

Își amintești de melodia „Mambo Number 5?” Același stil energetic de muzică este cel pe care vei învăța să dansezi primii pași de Mamba, un dans cubanez care îți pune șoldurile în mișcare, în cele mai incitante moduri.

Merengue

Un alt dans picant, cu mișcări cubaneze este Merengue. Spre deosebire de celelalte dansuri latine, acest dans este completat de pași laterali și pași simpli, de mers. Atitudinea festivă, distractivă a acestui dans îl face excelent pentru petreceri.

dansuri latine

Rumba

Cu o vechime de peste 400 de ani, Rumba se află încă în topul preferințelor multor oameni când vine vorba de dansurile latine. Pașii de dans sunt simplu de învățat și pot fi utilizați apoi în orice alt tip de dans, când mergi în club. Având mișcări subtile de șolduri, rumba este un dans romantic și senzual, perfect pentru cuplurile de îndrăgostiți.

Postat de: Cici
Inscrie-te!