• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

5 ani de Arthur Murray. Cum a început povestea noastră

5 ani Arthur Murray

Am adunat deja 5 ani minunați de amintiri în pași de dans la studioul nostru din București. 5 ani în care pasiunea pentru dans a unit peste 800 de cursanți, în 19.000 de ore de dans și mai mult de 650 de petreceri unde am reușit să ne cunoaștem mai bine, să râdem împreună, să dansăm împreună. 5 ani de Arthur Murray București care sunt însă mai mult decât atât! 

Nu știm cât de mulți cursanți știu povestea Arthur Murray. O poveste născută din dragoste pentru dans. Care a început în Statele Unite ale Americii, unde Lucian Stănilă a avut primele interacțiuni cu școlile de dans de profil. Lucian nu știa atunci când a plecat în SUA ce îi rezervă viitorul. Nici măcar nu știa că viitorul va fi în strânsă legătură cu pașii de dans. Dar întâmplarea a făcut ca lucrurile să se așeze într-un mod surprinzător chiar și pentru el, un pasionat care totuși își câștiga existența oricum altfel, însă nu dansând. Însă felul în care el iubește dansul a fost remarcat de dansatori faimoși în SUA. Și uite așa a început o poveste cu totul nouă, care continuă azi la studioul de dans din București.

Mai multe despre povestea lui Lucian Stănilă puteți citi în interviul acordat publicației Life.ro: Povestea școlii de dans Arthur Murray din București

5 ani de pasiune pentru dans

De altfel, pasiunea este cea care îi unește și pe cursanți. Chiar dacă unii vin la Arthur Murray doar pentru a învăța pașii necesari pentru a face față dansului mirilor sau pentru a ieși basma curată la evenimentele de societate la care participă, cei mai mulți cursanți revin în studio pentru energia pozitivă, pentru acel vibe diferit pe care îl simt acolo. De ce? Pentru că la Arthur Murray înveți nu să dansezi, ci să trăiești dansul. Îi descoperi energia, îi descoperi vitalitatea și mai ales te redescoperi pe tine.

Prin urmare, dincolo de cifre, de ore petrecute în studioul de dans, de cursanți, Arthur Murray înseamnă un stil de viață. Și mulțumim fiecărei persoane care, în acești 5 ani, a contribuit la a aduce acest vis și această pasiune în viața sa.

Arthur Murray în lume

Arthur Murray Dance Studios apare cu regularitate in cele mai importante reviste de prestigiu, printre care ‘Vogue’, ‘Martha Stuart Wedding’, ’Smithsonian’, ‘Sports Illustrated’, ‘Woman’s Day’ si altele. De la primul studio deschis in orasul New York si pana in acest moment, Arthur Murray Dance Studios s-a extins treptat si acum detine studiouri de dans in toata lumea. Este a doua cea mai veche franciza din SUA si este cunoscuta in lume ca o companie proeminenta in domeniul entertainment-ului.

Printre tarile in care sunt deschise unul sau mai multe studiouri Arthur Murray, putem enumera : SUA, Canada, Puerto Rico, Australia, Africa de Sud, Italia, Israel, Japonia, Egipt, Liban, Iordania, Brazilia, Taiwan, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Ucraina, Austria, Polonia, Elvetia etc. In total exista peste 260 de studiouri Arthur Murray in toata lumea.

Postat de: Cici
Inscrie-te!