4 dansuri pentru petrecerile pe plajă  

 

A venit vara, iar odată cu aceasta s-a deschis sezonul petrecerilor pe plajă. Dacă îți dorești să te faci remarcată la petrecerile de pe plajă trebuie să știi care sunt cele mai populare dansuri și ce pași presupun acestea.

 Hustle

 Hustle este un stil de dans modern și foarte distractiv, ce a devenit celebru odată cu febra disco a anilor ’70. Hustle a devenit extrem de popular și datorită faptului că poate fi dansat foarte ușor și fără partener. Este un dans fresh, incitant și plin de energie, devenind popular în întreaga lume și fiind și astăzi unul dintre cele mai apreciate stiluri prezente în cluburi sau la petreceri.

Dansul a fost creat printr-o combinație de mișcări de Salsa, Swing, Mambo și chiar Tango. La fel ca și celelalte stiluri de dans, Hustle a luat amploare pe ringurile de dans din cluburile și petrecerile din New York.

Swing

Swing este un stil de dans plin de viață, energic și extrem de distractiv, perfect pentru petreceri, indiferent de locul în care acestea se desfășoară. Este un dans ușor de stăpânit, cu ajutorul lui se pot experimenta o varietate de pași pe ritmuri rapide, oferindu-ți confort și ușurință în dans. Acest stil de dans a devenit popular în întreaga lume după ce a cucerit lumea filmului de la Hollywood.

Bachata

Probabil unul dintre cele mai cunoscute stiluri de dans, Bachata este un dans latin, ritmat, perfect pentru petrecerile pe plajă. Muzica este una romantică, pasională, plină de sentimente, reușind sa redea prin acorduri de chitară, o poveste de dragoste și de suferință. Este un dans preferat de tinerii îndrăgostiți și nu numai.

Vals

Valsul este un stil care inspiră elegantă și care simbolizează dragostea și apropierea dintre parteneri. Pașii de vals conferă senzația de plutire pe ringul de dans. Este un dans grațios, apreciat și dansat în toată lumea! Mișcările acestuia sunt relativ vioaie, cu un ritm liniștit și armonios. Nu este de mirare că este preferat de tinerii îndrăgostiți din întreaga lume și că este nelipsit de la nicio petrecere.

Dacă nu știi încă pașii de dans pentru unul sau mai multe stiluri dintre aceste, câteva ore de dans cu antrenorii de la școala de dans Arthur Murray te vor ajuta să faci furori pe plajă și nu numai.

Postat de: Cici
Inscrie-te!