• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Vara aceasta se anunță dans de societate!

IMG_5877

La întrebarea „Ce să mai fac vara aceasta?” ai o mulțime de variante de răspuns, însă doar câteva sunt cele care ți-ar ocupa timpul în mod productiv. Poate pentru că programul zilnic pare mai lejer sau vremea călduroasă e întru-totul prielnică suntem mai binevoitori atunci când vine vorba despre activități energizante și distractive. Și într-adevăr merită din plin să petreci cât mai mult și să te simți bine făcând ceea ce îți place. Dacă tot vorbim despre distracție, voioșie și activități din pasiune, atunci trebuie să încerci vara aceasta lecțiile de dans de societate!

Poate că ți-ai propus să faci mai mult sport și este destul de dificil să te mobilizezi, însă cu toții ne dorim o siluetă impecabilă, iar noi avem o veste bună pentru tine. Poți să faci activitate fizică și să te distrezi în tandem venind la școala de dans de societate Arthur Murray. Pentru că dispunem de un cadru foarte prietenos și care te îndeamnă să fii în pași de dans cât mai mult, cu siguranță vei fi cooptat de magia dansului de societate la Arthur Murray și vei face din dans o reală pasiune. Simplul fapt că îți fructifici timpul liber și că faci ceva pentru tine îți va aduce o mare satisfacție și te va mobiliza în a-ți rezolva cât mai multe din activitățile cotidiene.

dans de societate

Ia-ți necesarul de refresh din dans de societate! Nu ne dorim decât să îți oferim o experiență minunată și suntem foarte flexibili cu programul cursurilor. Astfel, îți poți organiza ședințele de dans în funcție de disponibilitate. Poți convinge și o persoană dragă să te însoțească și să vă petreceți timpul împreună într-un mod palpitant. Dacă este partenerul tău de viață, atunci de ce să nu devină și partenerul de dans? Puteți învăța mișcări și stiluri de dans spectaculoase cu care să impresionați toți prietenii la petreceri! În orice caz, fie că vii însoțit sau nu, la școala de dans Arthur Murray se află doar entuziaști ai dansului la fel de efervescenți și implicați ca tine! Te așteptăm la o primă lecție gratuită pentru a ne cunoaște mai bine… prin dans de societate!

beneficiile dansului

Postat de: Cici
Inscrie-te!