• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Unii părinți au nevoie de lecții de dans. Tu?

shutterstock_84089224

Să fii părinte e una dintre cele mai complicate meserii și, din păcate, nu e una pentru care te poți pregăti din timp. Totul devine mai complicat atunci când apar copiii în peisaj, programul devine mai încărcat, job-ul parcă e și el mai stresant dintr-o dată, to-do-list-ul se lungește pe zi ce trece pentru că nu mai ai destul de mult timp la dispoziție să faci ce-ți propui.
Există chiar și momente în care te întrebi de ce zilele sunt așa scurte, ți-ar plăcea ca în loc de 24 de ore să fie 30 pe puțin. În acest caz, înseamnă că ești unul dintre părinții care au nevoie de lecții de dans. Da, probabil frecventarea unor lecții de dans e printre ultimele lucruri la care te-ai gândi. De aceea, am enumerat câteva motive care îți demonstrează că ar trebui să fie printre primele.

Simți nevoia să evadezi din rutină – chiar dacă îți îndeplinești cu responsabilitate activitățile cotidiene, îți place jobul pe care îl ai și te simți bine alături de cei dragi, asta nu înseamnă că nu ți-ar plăcea ca din când în când să mai faci și ceva nou, ceva ce nu ai mai încercat înainte.

Vrei să petreci mai mult timp alături de partenerul tău – când a fost ultima oară când tu și partenerul tău ați făcut ceva nou împreună, fără să fiți distrași? Dacă mergeți la lecții de dans, veți avea ocazia să vă mențineți relația interesantă și să vă amințiți cât de bine vă puteți simți unul în compania celuilalt.

B-11

Relaxarea ta este pe ultimul loc – evident că bunăstarea familiei reprezintă întotdeauna o prioritate, însă ar fi bine să încerci să găsești portițe în care să te poți relaxa și tu, pentru a-ți menține echilibrul și a căpăta mai multă poftă de viață.

Ai momente în care te simți extenuat – dacă alegi să mergi la lecții de dans, te vei simți mai energic decât de obicei, deoarece cu ajutorul lor te menții în formă atât fizic, cât și psihic.

Nu mai ai atât de des ca înainte ocazii să fii creativ – la orice vârstă e important să ne exersăm imaginația și să ne dezvoltăm creativitatea, iar printr-o serie de lecții de dans le poți face pe amândouă.

Ai nevoie să te organizezi mai bine – chiar dacă te străduiești pe cât posibil să-ți păstrezi o agendă mentală cu tot ce ai de făcut și să găsești și timpul necesar pentru lucrurile respective, uneori tot mai ai scăpări și de cele mai multe ori nici nu-ți dai seama de asta. Mergând la lecții de dans, înveți să acorzi mai multă importanță detaliilor, iar pe parcurs devii și mai bun la capitolul organizare.

Vrei să comunici mai mult și să fii mai des în compania unor adulți – toți părinții își adoră copiii, dar uneori parcă ne dorim să luăm o mică pauză de la a fi părinte și să petrecem puțin timp în compania unor persoane mature, cu care să poți discuta diverse subiecte de „oameni mari”.

IMG_4530

Dacă te regăsești în cele de mai sus, înseamnă că este timpul să iei în considerare dezvoltarea unui hobby, unul care să te ajute să duci o viață mai echilibrată și mai puțin monotonă. Te așteptăm în pași de dans la Arthur Murray București!

Postat de: Cici
Inscrie-te!