• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Transformă dansul mirilor într-o experiență unică cu Arthur Murray!

45887408 - first wedding dance of couple in petals of rose

Momentele unice sunt cu adevărat cele memorabile. De la primul sărut, la momentul când spuneți ”Da!”, la primul dans ca soț și soție, toate aceste aspecte sunt irepetabile emoțional. De aceea, așa cum am obișnuit întotdeauna, oferim experiențe de neuitat, pregătite până în cele mai mici detalii.

Profesorii specializați de dans de la Arthur Murray vor alege cea mai potrivită coregrafie pentru voi, care să vă reflecte personalitatea. Totodată, puteți opta și pentru punerea în scenă a dansurilor celebre din filme precum Dirty Dancing sau Scent of a Woman.

Creați un moment dinamic, efervescent! Puteți face din primul dans al mirilor un adevărat spectacol incluzând în coregrafie și părinții, nașii sau prietenii pe care îi doriți. Garantăm că momentul va fi unul savuros!

De multe ori insa, cuplurile se apuca de lectii de dans pentru nunta in ultimele 2-3 saptamani inainte de marele eveniment, si in felul acesta, dansul devine un stres suplimentar, desi ar trebui sa fie o activitate placuta si relaxanta.

Din acest motiv, instructorii de la Arthur Murray recomanda tinerilor sa inceapa lectiile de dans cu cel putin 2-3 luni inaintea nuntii, avand astfel ocazia sa descopere o multime de beneficii ale dansului.

In primul rand, dincolo de dansul mirilor, pe care toate cuplurile si-l doresc sa fie special, pe o piesa cu semnificatie pentru ei si cu o coregrafie cat mai usoara si in acelasi timp spectaculoasa, cuplurile care incep sa ia lectii de dans din timp au ocazia sa invete sa danseze o noapte intreaga cu placere, la nunta lor.

45887408 - first wedding dance of couple in petals of rose

Prin faptul ca se familiarizeaza unul cu altul, prin repetarea coregrafiei dar si invatarea mai multor stiluri de dans, cuplurile de tineri casatoriti vor fi relaxate si nu se vor simti constranse de pasii de dans sau privirile atintite asupra lor.

Iar pentru ca pe tot parcursul nuntii privirile invitatilor vor urmari mirele si mireasa, acestia vor impresiona prin miscari de dans sigure si spectaculoase de-a lungul intregii nopti.

Mai mult decat atat, tinerii care planifica nunta sunt stresati si cuprinsi de griji pentru o multime de detalii pe care vor sa le defineasca la evenimentul vietii lor. Pentru acestia, lectiile de dans luate din timp ajung sa fie o escapada, o modalitate de relaxare foarte eficienta. Beneficiile dansului asupra cuplurilor sunt cunoscute, iar in contextul organizarii unei nunti, principalul beneficiu al partenerilor va fi eliminarea stresului si o stare de spirit pozitiva.  

Instructorii Arthur Murray Bucuresti invita cuplurile sa afle mai multe beneficii ale dansului in viata lor, cu o prima lectie gratuita la studioul Arthur Murray din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Dansul mirilor

Postat de: Cici
Inscrie-te!