• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Stiluri de dans pentru fiecare anotimp

B-11

Suntem la începutul primei luni din an, deci încă mai lucrăm la viziunea și la planurile pentru 2018. Cu toate că e foarte puțin probabil să ne schimbăm radical stilul de viață în noul an, putem să punem totuși în practică destule lucruri dacă ne organizăm cu atenție timpul liber. Am putea, spre exemplu, să începem anul cu un nou hobby – dansul.  De ce ar trebui să ne orientăm spre dans? Deoarece este o activitate cu beneficii multiple, atât din punct de vedere fizic, cât și mental, dar și al socializării. La Arthur Murray București, cele trei direcții sunt îmbinate cu succes datorită modurilor de predare și posibilității de a participa la diferite evenimente din cadrul școlii.

La școala de dans Arthur Murray, pot fi învățate o serie de stiluri de dans diverse. Dacă îți propui să înveți să dansezi, îți poți propune să înveți să stăpânești câte un stil de dans în fiecare anotimp.

Pentru iarnă, fiind anotimpul în care se sărbătorește iubirea de Valentine’s Day, sunt recomandate dansurile pasionale, precum valsul sau tangoul, care pun foarte mult accent pe coordonarea și apropierea dintre parteneri. Dansate alături de persoana iubită, acestea sunt una dintre cele mai speciale activități de cuplu, valsul fiind considerat chiar unul dintre simbolurile iubirii.

ball-opening

Primăvara, atunci când renaștem și noi o dată cu natura și suntem mai energici și mai vioi, swing-ul și salsa sunt printre cele mai bune idei de dansuri pe care le putem alege. Swing-ul este ușor de stăpânit și are ritmul rapid, oferind în același timp și ușurință în dans. Salsa este de asemenea foarte revigorant, în special dacă este dansat cu atitudinea potrivită.

swing-dancing-class-auckland-parnell

Vara înseamnă de asemenea multă energie și o stare de spirit foarte bună, iar stilurile de dans adoptate trebuie să fie în concordanță cu atmosfera. Una dintre variante este hustle-ul, un dans foarte fresh și tineresc, fiind unul dintre cele mai populare dansuri de club. Și bachata este o idee bună, fiind inspirat tot din dansurile de club, însă mai romantic decât acestea.

488354712

Foxtrot este un stil de dans potrivit pentru toamnă și de asemenea unul dintre cele mai iubite stiluri de dans ale Americii. Datorită combinațiilor ușoare și cursive de pași, este destul de ușor de executat și poate fi dansat pe mai multe ritmuri. Rumba este de asemenea un dans elegant și atractiv și o sugestie pentru lunile tomnatice. Acesta oferă o mare varietate de pași, dar în același timp necesită și încredere și precizie.

Foxtrot

Postat de: Cici
Inscrie-te!