• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Stiluri de dans pe care să le dansezi Crăciunul acesta

Se zice că „planning makes perfect”, principiu care se aplică, evident, și în cazul evenimentelor și al petrecerilor. Și cum ne aflăm în plin sezon al party-urilor tematice de sfârșit de an, e momentul să plănuim petrecerea de Crăciun, dacă nu am început deja. Fie că sărbătorim împreună cu familia sau cu prietenii apropiați, dansul trebuie să apară și el pe to do list-ul nostru. Nu e extrem de complicat să improvizezi un ring de dans chiar la tine acasă, așa că atunci când decorați și vă gândiți la ce ținute în ton cu ocazia să purtați, nu uitați să luați în considerare și cum puteți delimita o zonă destinată dansului.
Am încropit mai jos o listă de melodii pe care trebuie neapărat să le adăugați playlist-ului dedicat petrecerii, însoțite de stiluri de dans cu ajutorul cărora să destindenți atmosfera.

Rockin’ around the Christmas Tree e unul dintre cele mai populare colinde americane, care se potrivește perfect cu tabloul împodobirii bradului. În caz că decideți să organizați o seară festivă în familie cu această ocazie, melodia merită pusă printre primele de pe listă, datorită ritmului energizant pe care se poate dansa swing. The man with the bag, o altă melodie clasică a sezonului, e de asemenea o opțiune pe care se poate „swing-ui” fără probleme.

Santa Baby sau I’ll be home for Christmas – invitați-vă partenerul la un dans în doi pe mișcări romantice de rumba, care e unul dintre cele mai atractive și energice stiluri de dans de cuplu.

Webp.net-resizeimage

Feliz Navidad  nu are cum să lipsească de la o petrecere tematică de Crăciun, fiind una dintre melodiile „tradiționale” pe care le auzim de nenumărate ori în apropierea sărbătorilor și o ocazie minunată pentru a-i motiva pe cei din jur să se alăture ringului de dans în pași de cha-cha.

Variantele lui Have yourself a Merry Little Christmas presupun un dans de cuplu mai lent cu o notă de eleganță, cum ar fi valsul. Versiuni ale valsului (clasic sau contemporan) pot fi dansate și pe cântece precum The First Noel, Oh, holy night sau Silver bells.

Există melodii de sezon pe care se poate dansa și tango – Angels we have heard on high – chiar dacă nu e întocmai primul dans la care ne-am gândi atunci când vorbim de stiluri de dans pe care să le dansăm de sărbători.

La Arthur Murray ne pregătim de zor alături de studenții noștri pentru petrecerea de Crăciun și sperăm că și voi repetați dansurile învățate cu același entuziasm și sunteți gata să vă bucurați de magia perioadei cu zâmbetul pe buze!

Webp.net-resizeimage (1)

Postat de: Cici
Inscrie-te!