• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Spune „DA!” dansului! Cursuri de dans de la Arthur Murray

Arthur Murray4

Dansul este pentru toată lumea! Indiferent de cât de solicitant ar fi locul tău de muncă sau ce hobby-uri ai avea, dansul este un mod prin care te poți detensiona și poate deveni una dintre pasiunile tale atunci când îl practici în condiții optime, la cursuri de dans la Arthur Murray. Vorbind despre dans, eficiență, relaxare, nu putem să nu menționăm numele școlii de dans Arthur Murray! De ce această asociere? Ei bine, te așteptăm să afli chiar tu, însă îți vom oferi un mic preview a ceea ce întrunesc cursurile noastre: distracție, profesionalism, mișcări de dans senzaționale și lista poate continua, însă nu vrem să îți răpim din timpul pentru dans!

Arthur Murray4

Mai mult, vino cu noi în jurul lumii în pași ritmați, iar profesorii noștri de dans îți vor educa mișcările corpului și te vor învăța noi stiluri de dans. Fie că întotdeauna ți-ai dorit să fii expert pe ringul de dans atunci când apăreau melodiile tale favorite sau pur și simplu simți nevoia de mișcare, atunci Arthur Murray este locul ideal pentru tine. Îți poți lua porția de energie zilnică din mișcările de Swing sau să îți exprimi firea pasională prin pași de Tango Argentinian. De asemenea, îți poți cultiva spiriul latino prin mișcări de Cha-Cha, iar în aceeași măsură poți deveni expert în Hustle, în acord cu ritmurile disco din anii `70.

Unul dintre numeroasele aspecte pozitive pentru care ar trebui să vii la cursuri de dans este, mai ales, faptul că este un mod minunat de a comunica, de a te exprima prin dans alături de ceilalți la fel de dornici de a trăi această experiență. Acordă-ți timp ție și cunoaște oameni noi cu care să îți împărtășești pasiunea! Pentru a celebra starea de bine și evoluția în dans, organizăm periodic petreceri în care aveți ocazia de a vă etala cunoștințele dobândite. De asemenea, pentru a face totul să fie și mai incitant, vă puteți antrena în concursuri cu ceilalți colegi, iar ringul de dans va fi un adevărat spectacol! Fiecare petrecere are o tematică aparte și va fi un eveniment memorabil, extrem de așteptat de toată lumea.

IMG_3416

Dacă mai ai nevoie de încă un motiv în plus pentru a spune „DA!” dansului, atunci îți spunem și că îți poți organiza programul de cursuri în funcție de disponibilitatea pe care o ai, astfel încât orele de dans să fie o destindere completă. Te așteptăm la Arthur Murray pentru o primă ședință gratuită!

beneficiile dansului

 

 

Postat de: Cici
Inscrie-te!