• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Și toamna este despre lectii de dans!

[FB]_MG_6570

Cu atât mai mult trebuie să îți menții stilul de viață echilibrat odată cu schimbarea de sezon pentru a-ți întări organismul. Să nu mai vorbim despre faptul că trebuie să te distrezi oricând, indiferent de anotimp! Vino deci la lectii de dans la Arthur Murray!

Ca întotdeauna, te așteptăm și toamna aceasta la lectii de dans la Arthur Murray să ni te alături pentru porția de dans și energie. Știm, știm că nu mai este vară și zilele libere s-au împuținat, iar proiectele și deadline-urile au crescut exponențial, dar partea bună este că poți lua parte la cursurile noastre de dans oricând îți permite timpul. Mai exact, tot ce trebuie să faci este să consulți secțiunea „Orarul cursurilor” de pe site și să îți planifici zilele poți lua parte și stilurile de dans pe care vrei să le încerci.

[FB]_MG_6217

De ce dansul trebuie să îți fie indispensabil toamna aceasta? De fapt, orice activitate ce implică efort fizic îți va fi utilă, dar de ce să nu ai parte și de distracție în același timp? Odată ce faci din dans o rutină, vei observa în primul rând că te poți odihni mult mai bine, ai o stare de spirit constant optimistă și un tonus bun indiferent de stresul din jur. Este binecunoscut efectul dansului de a produce endorfine atunci când îl practici, de unde și starea generală de fericire, încredere și motivație. Un lucru atât de simplu precum dansul, dar care face mult mai multe pentru tine decât ai crede! Încă un bonus: dacă te temi că vei acumula kilogramele pierdute cu succes pe timpul verii, atunci nu îți rămâne decât să le combați prin dans. Cu cât ne întâlnim mai des la lectii de dans in studioul Arthur Murray, cu atât beneficiile dansului își vor face și mai rapid și eficient efectul!

[HD]_MG_8172

Mai mult, indiferent de cât obositoare a fost prima parte a zilei, în momentul în care te vei schimba în haine comode și vei păși pe ringul de dans, te vei simți instant mult mai bine! Crede-ne pe cuvânt, este magia Arthur Murray! În orice caz, simplul fapt că te vei afla împreună cu ceilalți cursanți care au aceeași dorință i entuziasm de a dansa, te va destinde și te va face să te relaxezi. Distracție, energie pozitivă și dans – nu există o altă terapie mai bună pentru o zi astenica pe care trebuie să o dai uitării cât mai repede!

beneficiile dansului

Postat de: Cici
Inscrie-te!