• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Relaxare prin dans!

IMG_0533

Vine vacanța, dar știm oare să ne relaxăm?

Când vine vorba de timp liber și despre cum ar trebui să ni-l petrecem, probabil odihna este răspunsul predominant, însă nu întotdeauna este și ceea ce organismul nostru are nevoie. Desigur, remediul unor zile încărcate și stresante sunt, inevitabil, orele de somn cât mai multe, dar noi îți propunem un alt mod prin care te poți relaxa instant!

Probabil ai ghicit deja, însă vreau să te asigur de soluție: relaxare prin dans prin cursurile de dans de la Arthur Murray. În perioadele de oboseală organismul nu are nevoie doar de somn și odihă, ci este necesar să îți restabilești tonusul și energia pentru a putea face față activităților zilnice. Una dintre cle mai bune variante este să ni te alături la cursurile de dans pe care le consideri potrivite pentru tine! Poți exersa în timpul săptămânii pentru petrecerile din weekend la care vei fi mai pregătit ca niciodată, cu pași de dans spectaculoși! Școala de dans Arthur Murray este o idee excelentă mai ales pentru cadrul prietenos, atmosfera efervescentă și profesorii profesioniști; este rețeta perfectă pentru a uita de o zi nu tocmai fericită.

beneficiile dansului

Totuși, cea mai bună parte atunci când frecventezi cursuri de dans este rutina, însă termenul nu trebuie perceput în sens negativ. De fapt, îți formezi un anume program de activitate fizică și distracție, iar organismul tău va reuși să își mențină echilibrul prin această alternare constantă a muncii cu relaxarea. Ne dorim să ai parte de o experiență cât mai benefică, astfel că ai posibilitatea să vii la cursurile de dans oricând ai disponibilitatea. Atenție! Un efect advers ar putea fi să îți dorești să vii zilnic, iar noi în acest caz nu putem decât să te încurajăm și să îți oferim din magia Arthur Murray.

Vino însoțit de partenerul tău sau de cele mai bune prietene și, alături de colectivul entuziasmat, vei învăța o multitudine de stiluri de dans! Fie că vrei să ai mișcări latino ireproșabile sau să fii sufletul petrecerii pe ring dansând Hustle, Arthur Murray este locul în care simpla dorință prinde contur în realitate cum nu se poate mai frumos. Te așteptăm la o primă lecție gratuită pentru că vrem să te cunoaștem și să dansăm împreună!

Postat de: Cici
Inscrie-te!