• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Propunerea sezonului: Let`s dance!

TD_title

Vara se apropie cu pași neașteptat de repezi, iar în curând va trebui să ne dezvăluim o mai mare parte din corp. Cu pași și mai repezi și, evident, mai organizați, trebuie să ne preocupăm de siluetă și de starea de bine. În orice caz, încrederea de sine este fundamentul în baza căruia putem fi cât de atractivi și puternici dorim.

Vino cu prietenii!

Ca de fiecare dată, dorim să ne însoțești pe ringul de dans și să pășești încrezătoare, astfel că îți recomandăm să îți convingi prietenele să te însoțească la lecțiile de dans Arthur Murray. O sesiune de dans va fi excelentă pentru a vă reda tonusul și buna dispoziție. De asemenea, antrenându-vă pe ritmurile latino vă va ajuta să vă definiți linia corpului într-un mod cât mai plăcut și distractiv cu putință. Mai mult, compania prietenilor va constitui o activitate minunată de a vă petrece timpul împeuna și de a împărtăși noi experiențe. Puteți învăța un dans împreună cu care să acaparați serile de petrecere și să impresionați fără dubiu!

dans arthur murray

Vă așteptăm la o lecție gratuita!

Vino cu partenerul!

Ședințele de dans în cuplu sunt, de asemenea, o terapie minunată prin care vă puteți destinde. Și ce alt mod mai bun poate fi decât alături de partenerul dumneavoastră? Vă așteptăm la oricare dintre programele oferite la cursurile de dans Arthur Murray. Programul Bronz Complet vă oferă experiența de a învăța tehnicile dansurilor de societate și, alături de partener, vă veți bucura să vă depășiți limitele și să vă bucurați de prezența celuilalt. Dansul presupune interacțiune între parteneri, iar conexiunea cu persoana iubită în timpul lecțiilor de dans nu poate fi decât magică!

16299552_1270163823078859_6216544060249400285_nVă așteptăm la o lecție gratuita!

Vino alături de mama ta!

Dansul este pentru oricine! Suntem încântați să îți propunem un curs de dans la Arthur Murray alături de mama ta. O poți suprinde cu un astfel de cadou inedit și, cel mai de preț, cu oferirea de timp petrecut alături de fiica sau fiul ei. Este un sentiment atât de nobil să îi facem pe cei dragi fericiți, iar mamele cu atât mai mult merită recunoștința și aprecierea noastră. Poți alege Programul introductiv, de bază, din ofertele noastre poate fi alegerea ideală pentru tine și mama ta. Prima lecție de curs este gratuită, astfel că puteți veni să vă convingeți de experiența Arthur Murray!

Indiferent de persoanele alături de care veți alege să veniți, lecțiile de dans Arthur Murray vor fi porția săptămânală de bună dispoziție și refresh-ul de care aveți nevoie pentru a vă desfășura eficient activitățile. Let`s dance!

Vă așteptăm la o lecție gratuita!

Lectie de dans gratuita

Postat de: Cici
Inscrie-te!