• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Programele de dans Arthur Murray

b6fd14bb4f0a6b4868e9a89f5e1dee0d

V-am vorbit până acum pe blog despre mai multe stiluri de dans care sunt predate la Arthur Murray, iar seria cu istoria stilurilor de dans continuă. Acum este timpul să vorbim despre programele de dans din cadrul școlii, care sunt cinci la număr și care au fost create și structurate astfel încât să se adapteze diverselor niveluri ale practicanților. Programele au, de asemenea, și instructori de dans corespunzători.

Programul Introductiv
Este cel prin care trebuie să treacă toți cei care doresc să urmeze cursurile școlii de dans, întrucât este fundamental în formarea oricărui dansator. Cu ajutorul lui, puteți învăța mișcările de bază, iar accentul se pune pe cele mai importante trei elemente ale dansului – poziția picioarelor, ritmul și timing-ul și abilitatea de a conduce sau de a urma partenerul de dans.

Programul Bronz Asociat
Prin intermediul celui de-al doilea program, veți învăța cum să vă mișcați liber și spontan pe ringul de dans, îmbunătățindu-vă în același timp tehnica și stilul. Dansatorii din cadrul acestui program descoperă din ce în ce mai mult frumusețea dansului, dezvoltându-și pasiunea și devenind mai siguri pe ei și pe propriile mișcări.

arthur-murray-in-love-52

Programul Bronz Complet
Este cel mai complet program predat în studiourile școlii, întrucât este organizat pentru a dezvolta tehnicile tuturor dansurilor de societate alese de cursant. La acest nivel, studenții învață să stăpânească cu adevărat ringul de dans și abilitatea de a conduce sau a urma alături de partener. Dansul începe să fie din ce în ce mai ușor de executat, iar distracția din ce în ce mai mare.

Programul Silver
Dacă este timpul ca stilul dumneavoastră de dans să ajungă la standarde ridicate, nu ezitați să optați pentru acest program. Ajunși în acest punct, vă îndreptați deja spre rândurile profesioniștilor, deoarece v-ați obișnuit cu pașii elaborați și dețineți controlul asupra tehnicilor de dans.

Programul Gold
Reprezintă cel mai înalt program de la Arthur Murray, fiindu-le destinat celor care sunt cu adevărat pasionați de dans și de spectacolele și competițiile din domeniu. Necesită parteneri profesioniști, care dau tot ce au mai bun pe scenă și urmează coregrafii complexe. Este nevoie de asemenea și de foarte multă muncă și perseverență, care vor avea rezultatele dorite.

 

Postat de: Cici
Inscrie-te!