• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Pregătește-te de Crăciun – mergi la cursuri de dans!

Iată-ne ajunși într-una din perioadele anului în care stresul atinge cote maxime. Pregătirile de sărbători sunt aspectul care generează cea mai multă tensiune: cumpărături, aglomerație, cadouri care de care mai inspirate pentru cei dragi. Cu alte cuvinte, nu ne rămâne foarte mult timp să respirăm, ceea ce duce la o senzație de suprasolicitare a organismului. În plus, pe parcursul sezonului rece corpul nostru utilizează mai multe resurse energetice decât în restul anului, motiv pentru care trebuie să ne facem loc în program și pentru activități relaxante, care să ne îmbunătățească starea de spirit. Dansul e una dintre activitățile care fac minuni în acest sens, iar petrecerile de sezon sunt ocazii cu care să ne exersăm skill-urile. După câteva cursuri de dans, te vei opri cu greu din dansat la petrecerea de Crăciun! 

Ca în fiecare an, cu toții așteptăm nerăbdători vacanța și petrecerile sfârșitului de an. De Crăciun avem ocazia să stăm în jurul unei mese îmbelșugate alături de cei dragi, înconjurați de decorațiuni tematice și de multe zâmbete și voie bună, însă nu putem anima cu adevărat atmosfera dacă nu introducem și dansul în acest context. Având în vedere că e o activitate la care iau parte membrii familiei, la petrecerea de Crăciun nu există restricții în ceea ce privește stilurile de dans. Chiar dacă nu crezi că te numeri printre cei mai fabuloși dansatori, poți antrena pe toată lumea în jocul ritmurilor de dans, fără să te temi de reacțiile celor din jur. Adoptă aceeași atitudine și dacă sărbătorești Crăciunul cu prietenii apropiați sau cu colegii de la birou. Vă puteți întrece în mișcări spontane de dans costumați în personaje tematice! Puțină anticipare nu strică totuși, deci ca să fii în formă ar fi bine să mergi la câteva cursuri de dans înainte de sezonul sărbătorilor și să înveți pașii de bază care să te ajute să-ți învingi timiditatea o dată pentru totdeauna.

image-2018-12-10 (1)

Fie că e vorba de ritmuri latino, rock&roll, de ballroom dancing sau de club, cursurile de la școala de dans Arthur Murray te ajută să te pregătești pentru orice petrecere sau eveniment care implică dans. Te vei distra și mai mult când vei începe să te bucuri de muzică în adevăratul sens al cuvântului și să „empatizezi” cu ritmurile melodiilor. Încă de la primele cursuri de dans, vei căpăta mai multă încredere în tine și nu vei mai fi la fel de reticent ca înainte în privința expunerii pe care o presupune dansul. Reuniunile și evenimentele la care iau parte familia și/sau cunoscuții sunt o ocazie excelentă să pui în practică ce ai învățat, întrucât ești în preajma unor persoane pe care le cunoști deja și care mai mult ca sigur vor fi receptive la invitația ta la dans. Nu ezita să faci tu primul pas. O poți invita la dans chiar și pe bunica, care sigur se va bucura să-ți fie parteneră, sau pe amicul tău stângaci căruia știi că nu îi place să fie în centrul atenției.

Dacă încă ești în căutarea darurilor perfecte pentru cei dragi, îi poți ajuta și pe ei să se pregătească pentru party-uri, oferindu-le cursuri de dans cadou cu gift card-ul Arthur Murray. Luna aceasta poți profita de Winter Special-ul cu 50% reducere care cuprinde 2 lecții de dans private, 2 de grup și o petrecere. Vă așteptăm!

image-2018-12-10


Postat de: Cici
Inscrie-te!