• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Nu ai nevoie de un partener pentru cursuri de dans Arthur Murray!

IMG_6186

La Arthur Murray ne concentrăm toată atenția asupra dansului și a distracției pe care o implică învățarea lui, astfel că oricine împărtășește acestă pasiune sau își dorește să fie inițiat în acest sens, este mai mult decât binevenit. De altfel, întotdeauna spunem că oricine poate dansa. Foarte mulți se tem însă că fără un partener nu pot frecventa cursurile de dans. Nimic mai greșit!
[FB]_MG_7142
În mod evident, unele stiluri de dans implică doi parteneri, iar acest lucru nu este o problemă pentru că toți cursanții dansează împreună și își schimbă partenerii periodic. Mai mult, prin faptul că alternezi partenerii de dans care au propriul stil de a pune în practică pașii, vei reuși cu mai multă eficiență să te adaptezi oricărui partener de dans, cu atât mai mult cu cât te vei educa în sensul comunicării și colaborării în timpul dansului.

De unde știi că pașii executați vor fi corecți dacă nu ai un partner să te coordoneze? Ei bine, însăși coregrafii profesioniști te vor ajuta să deții măestria unui stil de dans și îți vor deveni parteneri pentru a realiza totul cu precizie. Nu trebuie să îți fie teamă că nu vei executa mișcările și pașii perfect pentru că scopul principal este să înveți distrându-te și în momentul în care faci ceva ce îți place cu adevărat, nu poate fi decât un succes prin simplul fapt că îți aduce bucurie. În fond, chiar și profesorii de dans au fost odată începători.

Cu atât mai mult, stilurile de dans variază cu fiecare curs, astfel că de foarte multe ori chiar va trebui să dansezi fără partener pentru că așa impune stilul respectiv. Dacă pentru Vals, Fox Trot sau Tango este nevoie de două persoane, în ceea ce privește stilul de dans Hustle poți dansa singur și să îți concepi propria coregrafie prin care să faci un real spectacol!

Din nou, de foarte multe ori în momentul în care alegi să vii cu un partener la cursuri de dans, va trebui să vă adaptați programul pentru a putea veni împreună. Și oricât de distractiv ar fi să dansezi împreună cu partenerul de viață, uneori poate că nu dispune de același timp liber ca tine și vei fi nevoit să renunți și tu la cursul de dans din ziua respectivă. În orice caz, fie că alegi să vii singur sau însoțit, școala Arthur Murray va fi întotdeauna locul în care te vei simți împlinit și vei face ceea ce îți place, din pasiune pentru dans! Încă un plus: poți veni oricând îți permit alte activități cotidiene, astfel că îți organizezi singur orarul cursurilor de dans!

Înscrie-te la o lectie GRATUITĂ!

beneficiile dansului

Postat de: Cici
Inscrie-te!