• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Arthur Murray, mai mult decât o școală de dans

IMG_3296

Foarte mulți dintre noi apreciem dansul de la distanță, mulți avem de-a face ocazional cu el, dar nu toți alegem să îl practicăm în mod constant, într-un mediu organizat, cum ar fi o școală de dans.

Există însă o serie de argumente bine determinate pentru care mersul la o școală de dans este o idee bună. Printre cele mai cunoscute se numără exercițiul fizic, adică menținerea în formă cu ajutorul dansului. Un alt motiv este distracția și voia bună generată – dansând, creăm o atmosferă de poveste și devenim personajele principale ale acesteia. De asemenea, dansul în cuplu ajută la consolidarea legăturii dintre parteneri și uneori chiar și la îmbunătățirea acesteia. Un alt beneficiu al dansului mai este și atenția sporită acordată detaliilor și un mai bun spirit de organizare.

B-7

Arthur Murray se diferențiază totuși, din mai multe puncte de vedere, de majoritatea școlilor de dans de pe piață. La Arthur Murray poți învăța să dansezi în mai multe feluri, în funcție de stilul de predare preferat pe care îl alegi. Astfel, se poate opta între ședințe individuale, de cuplu sau de grup. Petrecerile și competițiile ocazionale, dar și cele interne, la care participă exclusiv studenții și profesorii școlii, sunt ideale pentru legarea de noi prietenii și încurajează socializarea, chiar și în cazul persoanelor mai timide.
De asemenea, profesorii Arthur Murray sunt foarte buni profesioniști în domeniu și sunt mereu atenți la dorințele și la propunerile studenților. Un antrenor bun poate facilita procesul de învățare, adaptându-și tehnicile de predare fiecărei persoane sau fiecărui grup în parte. Nu ne crede pe cuvânt, hai la noi să vezi cum lucrăm!

IMG_0115

Postat de: Cici
Inscrie-te!