• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Lecțiile de salsa, cea mai bună tonifiere prin dans

Salsa

Stilul de viață alert și solicitant pe care îl ducem ca și adulți nu trebuie să ne oprească din a ne valorifica hobby-urile și pasiunile cât de bine și de des putem. Dintre toate activitățile pe care am putea alege să le desfășurăm în timpul nostru liber, dansul este una dintre cele de pe urma cărora avem cel mai mult de câștigat. Din varietatea de stiluri și genuri de dans existente, astăzi amintim lecțiile de salsa.

Felul în care aratăm este foarte important, în special pentru femei, iar o viață haotică nu este indicată în acest sens. Pe lângă o dietă echilibrată, e necesar să avem și momente de relaxare, dar și de antrenare a corpului și a minții. Dansul le face pe amândouă – are beneficii atât fizice, cât și la nivel psihic. Lecțiile de salsa ajută practicanții să se mențină în formă, dar și să devină mai îndrăzneți și mai siguri pe ei. Salsa este un dans revigorant și senzual, care nu necesită mult spațiu pe ringul de dans. Originile acestui stil de muzică și dans vin din America de Sud; salsa a dat naștere de-a lungul timpului și altor substiluri, cum ar fi mambo, rumba sau cha-cha. Se dansează de obicei în cuplu, cei doi parteneri fiind foarte apropiați unul de celălalt, dar se poate dansa și fără partener. Este un dans foarte energic, care dacă este executat cum trebuie, impresionează pe oricine.

IMG_7734

Chiar dacă nu toți avem personalități debordante și vrem să fim remarcați de cei din jur, asta nu înseamnă că lecțiile de salsa nu sunt recomandate oricui. Pe lângă faptul că favorizează tonifierea rapidă, datorită ritmului specific, acestea pot fi o ocazie excelentă de consolidare prin dans a relației cu persoana iubită, de eliberare a energiilor negative sau, de ce nu, chiar și de socializare. La Arthur Murray București, cursanții beneficiază de mai multe stiluri de predare, precum și de diverse evenimente ocazionale sau periodice la care pot lua parte și pot pune în practică tot ce-au învățat. Este un mediu relaxant, plin de viață și voie bună, în care sigur te vei simți înconjurat de prieteni. Hai la o lecție gratuită de dans ca să vezi cum e! http://www.arthurmurray.ro/fb-oferta/

IMG_8159

Postat de: Cici
Inscrie-te!