• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Lecțiile de dans și menținerea sănătății

Sezonul rece și-a intrat definitiv în drepturi, deci trebuie să fim pe baricade și să ne luăm măsurile de precauție necesare astfel încât să nu permitem oboselii, stresului sau virușilor să ne atace organismul. Iată câteva lucruri de care să ținem cont pentru a ne păstra sistemul imunitar vigilent în perioadele reci și cum ne pot ajuta lecțiile de dans în acest sens:

Regim alimentar echilibrat
Indiferent de anotimp, cuvântul „echilibru” trebuie să fie prioritatea numărul 1 în ceea ce privește stilul nostru de viață. Alimentele și mâncărurile pe care le consumăm în mod regulat trebuie să fie cât se poate de sănătoase, iar fructele și legumele nu trebuie să lipsească sub nicio formă.

Produse și suplimente naturiste
Schimbările bruște de temperatură ne afectează imunitatea, motiv pentru care ar fi de preferat ca mai ales pe timpul iernii să recurgem la o cură cu produse naturiste. Apicolele se numără printre produsele naturale miraculoase, care pot fi folosite atât în prevenție, cât și în lupta cu virușii, având rezultate extraordinare pe termen lung.

Relaxare cât de des se poate
Perioadele aglomerate nu au cele mai bune influențe asupra corpului nostru, motiv pentru care e bine să nu ignorăm numeroasele modalități de relaxare pe care le avem la dispoziție. Putem să facem o listă de lucruri pe care vrem să le încercăm în lunile care urmează și să ne asigurăm că în fiecare săptămână bifăm cel puțin două puncte de pe ea.

Stil de viață proactiv
Sedentarismul nu ajută pe nimeni să se mențină sănătos, deci nu trebuie să cădem în capcana lui sub nicio formă. E important să ne facem timp pentru mișcare ori de câte ori putem. O plimbare scurtă în aer liber după orele de la birou poate ajuta creierul să se oxigeneze, însă efectele nu sunt constante. Lecțiile de dans însă…pot fi miraculoase dacă sunt practicate constant! Dansul ne ajută să devenim mai relaxați, mai energici și mai focusați, datorită numeroaselor sale beneficii. Dansul e distractiv, nu strict precum un program de antrenament de la o sală, iar să te destresezi în pași de dans e o idee minunată. Te menții în formă și îți limpezești și mintea în același timp!

12783778_989226414505936_7981445672066569192_o

Socializați cu fiecare ocazie!
Suntem ființe sociabile și nu e bine să ne izolăm, chiar dacă uneori trecem prin perioade mai dificile. Socializarea ajută la combaterea anxietății și a depresiei, la fel ca…lecțiile de dans! La Arthur Murray le puteți pe amândouă dintr-un foc – puteți opta pentru lecțiile de dans private, însă aveți la dispoziție și lecțiile de dans în grup. Exprimarea gândurilor și a sentimentelor devine mult mai ușoară în pași de dans, deci vă așteptăm la prima lecție gratuită!

Screen-Shot-2018-05-10-at-15.13.10

Postat de: Cici
Inscrie-te!