• 0722 876 876
  • office@arthurmurray.ro

Lecții de dans – efecte ale dansului în cuplu

IMG_3964

Dansul este, după cum bine știm cu toții, una dintre cele mai recreative și distractive activități și un hobby sănătos, indiferent de vârsta la care este practicat. Dansăm la petreceri, la evenimente sau în cluburi, însă nu foarte multă lume merge la lecții de dans sau cunoaște beneficiile dansului practicat într-un mediu organizat.

Cel mai interesant mod de a lua lecții de dans este în cuplu, activitățile desfășurate în prezența persoanei iubite numărându-se printre cele mai plăcute. Cu toate că viața de adult este aglomerată și solicitantă, trebuie să ne rezervăm întotdeauna timp și pentru lucrurile care ne pasionează și ne ajută să ducem o viață echilibrată. Când vine vorba despre dans, bărbații sunt deseori mai reticenți decât femeile, prin urmare este posibil să fie nevoie de argumente solide pentru a-l convinge pe bărbatul de lângă tine să participați la lecții de dans împreună. Iată câteva motive pentru care dansul în cuplu este întotdeauna o idee bună:

Ajută la menținerea în formă – e mai atractiv să faci exerciții fizice alături de cineva, mai ales de cineva apropiat. Probabil amândoi sunteți destul de ocupați, deci nu puteți practica în mod constant un sport, în weekend-uri însă sigur ați putea găsi două ore libere pentru o ședință la Arthur Murray.

Are un efect pozitiv asupra relației – dansul în doi necesită o relație se susținere, încurajare și încredere reciprocă, astfel încât partenerii trebuie să creeze echipa ideală. Lucrul în echipă stă la baza unor momente artistice bine realizate, iar relația dintre membrii cuplului reprezintă un avantaj, în special în cazul dansurilor mai pasionale.

IMG_4149

Ajută la o organizare mai bună – prin dans poți învăța să prioritizezi mai bine ce ai de făcut și să îți ajuți partenerul atunci când este nevoie și viceversa. Cu timpul, partenerii devin mai atenți la detalii, mai organizați, iar încrederea de sine a fiecăruia se dezvoltă în paralel cu cea reciprocă.

Veți fi în centrul atenției la petreceri – doi parteneri care știu ce fac pe ringul de dans câștigă repede simpatia celor din jur și sunt admirați pentru skill-urile de care dau dovadă. Dacă înveți să dansezi alături de profesioniști, într-un mediu special amenajat, vei păstra deprinderile căpătate pentru tot restul vieții.

Relaxarea mentală și distracția sunt cuvinte-cheie – orice fel de stres poate fi atenuat cu ajutorul dansului, mai ales dacă dansezi alături de partenerul de viață. Studiile arată că dansul contribuie la prevenirea apariției unei serii de dereglări ale psihicului, fiind astfel mai mult decât un simplu hobby.

Dacă v-am convins că merită să încercați, vă așteptăm la Arthur Murray București. Prima ședință este gratis! www.arthurmurray.ro/fb-oferta/

IMG_4362

Postat de: Cici
Inscrie-te!